NOKİA 5800 ' IN Tuş kilitleme tuşu yerinden boşanıyor..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yusufkahramaner

Üye
    Konu Sahibi
NOKİA 5800 ' IN Tuş kilitleme tuşu yerinden boşanıyor..
Merhaba Arkadaşlar merhaba öncelikle herkeze merhaba.

3 gün önce sıfır nokia 5800 aldım fakat aldığım dakika için yan tarafındaki tuş kilitleme tuşu yerinden boşanır hale geldi bastırıp kendi tarafıma çekmeden yerine oturup işlevselliğini görmüyor. Aldığım yere sorduğumda cihazın cepte tuş kilitinin açılmaması için geliştirilmiş bir uygulama dedi siz bu bir sorun mu yoksa sizin cihazlarınızdada aynı işlem mevcutmudur ?

Yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim..

ArslanArif

ArslanArif

Üye
kendine doğru kaydırarak tuş kilidini sçmsyı diyorsan bu normal ama ne demek istediğini tam anlayamadim yerine oturmadan felan demişsin :hmmm

enjo3

Üye
adam senı kandırmış tuş kilidini alta dogru çekıp açında kendi yukarı çıkıyor sonra

aryscat

aryscat

Üye
Hemen servise götür ve iadesini talepet. Arkadaştada aynı sorun vardı. Servise verdi. Servis yaptık diye geri vermiş. Sorun devam ediyor. Hiç vakit kaybetme. Iadesini iste. Aldığın yerede gidip caz yap. Değiştirt.

Scudrox

Scudrox

Üye
Hemen aldığın yere git ortalığı dağat kardeş kandırmışlar seni. Yenisini iste söke söke al

yusufkahramaner

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar diğer arkadaşımda başka bir yerde aldı aynı cihazı
o cihaz 2009-6 üretimi benim cihaz 2009-12 üretimi ve onun cihazdada aynı sorun mevcut.

demek istediğim,
yan tarafta kilitleme açma tuşu mevcut, o tuş genelde yerinden boşanıyor ve aşagı yukarı işlev yapmadan kayıyor ekrana doğru çekip bastırmadanda işlevsellik yapmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt