Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia 5800 ile istediğim zaman internete giremeyecek miyim? !
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The Jocker
Üye
Konu Sahibi
Nokia 5800 ile istediğim zaman internete giremeyecek miyim? !
Ya arkadaşlar kaç gündür uğraşıyorum ama bir türlü internete giremedm yok bunu yap fln filan ama hiçbiri olmadı :S Ağ gecidi cevap vermiyr,geçersiz sunucu ismi vs. drmadan böyle dyor ne yapmam lazı mbi yardım edin:S
Şehriyar
Üye
başka program yüklemeyi denedin mi? opera skyfire gibi mesela.. eğer sorun hala çözülmezse hard format at.yine olmazsa yazılım güncelle derim.
telin wifi ile modeme bağlanıomu peki? eğer bağlanmıosa belki şifrelemeyi tel desteklemiodur modeminin wpa 2 şeklide ise onu wpa şekline düşür yada sadece sayı ver şifrene öle bi dene
karloff
Üye
Ben ttnet'in verdiği exper modemi kullanıyorum. modeme telefondan bağlantı kuruyorum fakat internet bağlantım sırasında WLAN AĞI BULUNAMADI diye hata mesajı alıyorum. Bu konuda bir yardımınız olabilirmi acaba??
alkımcanosu
Üye
muhtemelen ağ geçidi hatası veriyordur teliniz denemek amaçlı modeminizin şifresini kaldırıp telden nete bağlanmayı deneyin eğer olursa şifreyede sayı verin
muhtemelen ağ geçidi hatası veriyordur teliniz denemek amaçlı modeminizin koduni kaldırıp telden nete bağlanmayı deneyin eğer olursa şifreyede sayı verin
şifreyi sadece sayılardan oluşturarak denedim ama yine aynı hatayı aldım.
alkımcanosu
Üye
o zamn benim bildiğim kadarıyla son olarak menü>ayarlar>bağlantı>hedefler>internet>modemin adının bulunduğu yere dokun modemin bilgilerini açıcaktır modemin ismini değiştirmeyi dene olmazsa hard format at (kesin çözülür)
wolkan5
Üye
kardeş benimde aynı sorun oldu geçersiz sunucu ismi felan hard format attım ama yine düzelmedi aradan 5 6 saat geçti kendi kendiliğine düzeldi yoksa garantiye gönderecektim hiç bir şekilde internete bağlantı kurmuyordu tel kendi kendine düzelmesini bekle tafsiyem olmadı garantiye gönder
WitchKing
Üye
bendede aynı problem vardı telefonu sıfırladım düzeldi sende dene ?
egoisterkan
Üye
arkadaslar bıseee sorcam bu 5800 dan heryerde nete gırebılıoz mu bedavayaaaaa