Nokia 5800 için irc programı lazım nerden bulurum.link verebilicek arkadaşlar varmı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

djcy

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 için irc programı lazım nerden bulurum.link verebilicek arkadaşlar varmı?

irc 1999~ yıllarında herkesin telefon numarası gibi birbirine irc numarasını vermesini sağladığı bir çeşit winsock tahmin ettiğim chat programıdır. Sadeliğiyle tanınır. Mirc diye ünlü programdır bu sanırım onu istiyor arkadaş

Internet Relay Chat in kısaltması arkadaş sanırım bir irc servera bağlanmak için mirc scripti istemiş bir aralar bende aramıştım fakat sağlam çalışan bir program yok genelde s60 v3 cihazlar için scriptler var çünkü o serideki telefonlar fiziksel klavyeli olduğu için kullanması kolay fakat dokunmatik telefonlarda zor ama yine de bir phirce bakabilirsin

djcy

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler.phirc'i buldum yükeldim ama çalışmıyo.zaten yükelnirkende telefonla uyumlu olmadığını söylemişti.
evet aradığım irc servera bağlanmaya yarayan bi program.

bozokhan

Üye
bir ara bende çok aradım bunu phırc vs bi kaç program buldum mu buldum ama çalışmadılar. Sırf bunun için programlama işine mi girsem diye de düşündüm. Bulursan paylaşırsan çok sevinirim kardeşim.

djcy

Üye
    Konu Sahibi
<br />
<br />
Mirgiyi kurdum.telfonu 5800 ama kanalda birsey yazamıyorum.yazyosun ama enter tusu olmadgı içn kanala gtmyo.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...