Nokia 5800 için irc programı lazım nerden bulurum.link verebilicek arkadaşlar varmı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
djcy

djcy

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 için irc programı lazım nerden bulurum.link verebilicek arkadaşlar varmı?

'Patron

'Patron

Üye
irc nedir

anılbaran

anılbaran

Üye
aynen öne yaa

fatih54102

fatih54102

Üye
irc 1999~ yıllarında herkesin telefon numarası gibi birbirine irc numarasını vermesini sağladığı bir çeşit winsock tahmin ettiğim chat programıdır. Sadeliğiyle tanınır. Mirc diye ünlü programdır bu sanırım onu istiyor arkadaş

Dark_Skill

Dark_Skill

Üye

Internet Relay Chat in kısaltması arkadaş sanırım bir irc servera bağlanmak için mirc scripti istemiş bir aralar bende aramıştım fakat sağlam çalışan bir program yok genelde s60 v3 cihazlar için scriptler var çünkü o serideki telefonlar fiziksel klavyeli olduğu için kullanması kolay fakat dokunmatik telefonlarda zor ama yine de bir phirce bakabilirsin

djcy

djcy

Üye
    Konu Sahibi
®AliCaN®™;3632847' Alıntı:
Internet Relay Chat in kısaltması arkadaş sanırım bir irc servera bağlanmak için mirc scripti istemiş bir aralar bende aramıştım fakat sağlam çalışan bir program yok genelde s60 v3 cihazlar için scriptler var çünkü o serideki telefonlar fiziksel klavyeli olduğu için kullanması kolay fakat dokunmatik telefonlarda zor ama yine de bir phirce bakabilirsin
teşekkürler.phirc'i buldum yükeldim ama çalışmıyo.zaten yükelnirkende telefonla uyumlu olmadığını söylemişti.
evet aradığım irc servera bağlanmaya yarayan bi program.

BySeL0

BySeL0

Üye
irc nedir?

bozokhan

Üye
bir ara bende çok aradım bunu phırc vs bi kaç program buldum mu buldum :) ama çalışmadılar. Sırf bunun için programlama işine mi girsem diye de düşündüm. Bulursan paylaşırsan çok sevinirim kardeşim.

djcy

djcy

Üye
    Konu Sahibi
®AliCaN®™;3637132' Alıntı:
<a href="http://www.maxicep.com/symbian-v9-4-diger-internet-uygulamalari/phirc-s60-v3-s60-v5-irc-scripti-521437.html" target="_blank">http://www.maxicep.com/symbian-v9-4-diger-internet-uygulamalari/phirc-s60-v3-s60-v5-irc-scripti-521437.html</a><br />
<br />
evet dün gece denedim sorunsuz çalışıyo fakat güvenlik düzeyi üst düzey olan serverlarda kill yiyor fakat mirggiyi de paylaştım onaylanınca yayınlanacak onda böyle bir sorun yok üstelik türkçe desteği de var
<br />
<br />
Mirgiyi kurdum.telfonu 5800 ama kanalda birsey yazamıyorum.yazyosun ama enter tusu olmadgı içn kanala gtmyo.

spyfurky

spyfurky

Üye
mirgig sorunlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...