Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia 5800 için irc programı lazım nerden bulurum.link verebilicek arkadaşlar varmı?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
djcy
Üye
Konu Sahibi
Nokia 5800 için irc programı lazım nerden bulurum.link verebilicek arkadaşlar varmı?
'Patron
Üye
irc nedir
anılbaran
Üye
aynen öne yaa
fatih54102
Üye
irc 1999~ yıllarında herkesin telefon numarası gibi birbirine irc numarasını vermesini sağladığı bir çeşit winsock tahmin ettiğim chat programıdır. Sadeliğiyle tanınır. Mirc diye ünlü programdır bu sanırım onu istiyor arkadaş
Internet Relay Chat in kısaltması arkadaş sanırım bir irc servera bağlanmak için mirc scripti istemiş bir aralar bende aramıştım fakat sağlam çalışan bir program yok genelde s60 v3 cihazlar için scriptler var çünkü o serideki telefonlar fiziksel klavyeli olduğu için kullanması kolay fakat dokunmatik telefonlarda zor ama yine de bir phirce bakabilirsin
djcy
Üye
Konu Sahibi
®AliCaN®™;3632847' Alıntı:
Internet Relay Chat in kısaltması arkadaş sanırım bir irc servera bağlanmak için mirc scripti istemiş bir aralar bende aramıştım fakat sağlam çalışan bir program yok genelde s60 v3 cihazlar için scriptler var çünkü o serideki telefonlar fiziksel klavyeli olduğu için kullanması kolay fakat dokunmatik telefonlarda zor ama yine de bir phirce bakabilirsin
yukarda yazıyo kısaca sohbet etmeye yarayan bir teknoloji
bozokhan
Üye
bir ara bende çok aradım bunu phırc vs bi kaç program buldum mu buldum ama çalışmadılar. Sırf bunun için programlama işine mi girsem diye de düşündüm. Bulursan paylaşırsan çok sevinirim kardeşim.
evet dün gece denedim sorunsuz çalışıyo fakat güvenlik düzeyi üst düzey olan serverlarda kill yiyor fakat mirggiyi de paylaştım onaylanınca yayınlanacak onda böyle bir sorun yok üstelik türkçe desteği de var
djcy
Üye
Konu Sahibi
®AliCaN®™;3637132' Alıntı:
<a href="http://www.maxicep.com/symbian-v9-4-diger-internet-uygulamalari/phirc-s60-v3-s60-v5-irc-scripti-521437.html" target="_blank">http://www.maxicep.com/symbian-v9-4-diger-internet-uygulamalari/phirc-s60-v3-s60-v5-irc-scripti-521437.html</a><br />
<br />
evet dün gece denedim sorunsuz çalışıyo fakat güvenlik düzeyi üst düzey olan serverlarda kill yiyor fakat mirggiyi de paylaştım onaylanınca yayınlanacak onda böyle bir sorun yok üstelik türkçe desteği de var