Nokia 5800 İç temizlik anlatımı (Resimli Anlatım)

Red.Eye.

Üye
    Konu Sahibi
evet çizmez ama toz alabilir

scriptr

Üye
Ben denedim fakat dokunmatik panelin kablosunu kopardım yanlışlıkla. Hassas elleriniz yoksa denemeyin Güzel anlatım fakat biraz tehlikeli işte

ben geçengün denedim 50 tl ye mal oldu dokunmatiğin kablosunu koparmışımdokunmatik ekran komple değişti.
yanlış anlamayın bu yazıdan önce bu okusaydım olmazdı ben üsten başlamışım
:-)

Scudrox

Üye
Bazı lekeler vardır, ne kadar temizlesende çıkartamazsın

Ö_M_E_R

Üye
sağol kardeş gerçekten güzel anlatım ama denemeye yüreğim el vermezanca çaresiz kaldığmda denicem bi olay aklımın bi ucunda kalsın sağol tekrar...

twofan

Üye
aldım hafızama kazıdım garantisi bittikten sonra sökme ihtiyacı duyarsam işime yarıycaktır teşekkürler.

ben geçengün denedim 50 tl ye mal oldu dokunmatiğin kablosunu koparmışımdokunmatik ekran komple değişti.
yanlış anlamayın bu yazıdan önce bu okusaydım olmazdı ben üsten başlamışım
:-)

kardeşim kusura bakma ama gülmekten öldürdün beni allah da seni ömrünce güldürsün affına sığınıyorum ama hepimizin başına gelebilri bunuda biliyorum

fedata

Üye
yok paşa ne vidası..ki bunu yapmakla ürün garantiden çıkmaz bence ya olurmu öyle şey.içini açmıyoruz kii

eyvallah arkadaşım faydalı oldu bizler için

Bende tırnaklarımın uzamasını bekleyecektimki arkadaş başka bi çözüm yolu söylemiş neyseki . Fakat ben penayı kaybettim sanırım yine beklemek zorundayım.

sağol uygulandığı telefonun hali kalmamış zatn ^^

Vidalarını Söküp Açtığında Ordaki Tırnaklar Daha Çabuk Attırabilirsin Koparma Şansın Yok Ama Garantisi Varsa Açma Derim Yoksa Telefonun Garanti Dışı Kalır Temizlemen Nokia'nın Umrunda Değildir Garantiyede Göndersen Temizler. Benim Nokia 6600 Vardı Tozdan Görünmüyordu Gönderdim 0 Gibi Geri Geldi. Ben 5800'ımı Kendim Temizlerim Vidalarını Sökerek Her Yerini Temizler Geri Toplarım.

Deleted.

Üye
bende bant lekesi bulaşmıştı kolonya ile temizledim sonuç başarılı