VaronBurak
Üye
Nokia 5800 Harika bir cihaz yapmak için
Arkadaşlar ben şimdi bana çeşitli işlerimde yardımcı olması için programlar aradım 5800 ovi markette sonra flashlight, snaptu, hürriyet brightlight WeFi buldum ve wefi ile snaptu dışında hepsinden memnunum ama sizden yardımcı olmanızı istediğim birkaç konu var 
Ben hızlı ve tasarımı güzel olan bir browser istiyorum Bunun için Opera gördüm ama ondada flash sorunu varmış ama ben videolarıda oynatabileceğim bir browser istiyorum youtubede video izleyebileceğim bir browser. gerçi youtubeye ne denediysem sağlam bir şekilde giremedim
yani hangi DNSyi denediysem giremedim o yüzden bu tarihte çalışan bir DNS istiyorum ya giriyorum almanca oluyor yada videolar açılmıyor... birde acaba ebuddy uygulamasını nasıl masaüstüne geçiricem? masaüstü değilde menüye nasıl geçiricem çünkü masaütüne zaten hiç sürükle bırak yöntemi ile bir simge geçiremedim samsungdaki gibi...
Sizden istediklerim şunlar beyler
nokia 5800 red orjinal tema
[[[Telefonun performansını artırıcak uygulamalar ve yardımcı programlar]]]
Güzel bir web browser ve youtube DNS adresleri
facebookda video izlemek için flash player gerekli onu nerden indirebilirim ?
bide fotoraf çekerken çkırt diye ses çıkıyor kapatamadım bir türlü onu

bide arkadaşlar ben şu 5800ı daha iyi kullanmak istiyorum yani bu telefonun çok fazla özelliği var ama tam olarak bilmiyorum Bu telefonu farklı kılan nedir
Ve mavimi kırmızımı konusuna harika bir teori ile yaklaşıyorum ½ karamsar olanalr kırmızı alır iyimser olanlar mavi alır
Tamam arkadaşlar şimdiden teşekkürler...

Ben hızlı ve tasarımı güzel olan bir browser istiyorum Bunun için Opera gördüm ama ondada flash sorunu varmış ama ben videolarıda oynatabileceğim bir browser istiyorum youtubede video izleyebileceğim bir browser. gerçi youtubeye ne denediysem sağlam bir şekilde giremedim

yani hangi DNSyi denediysem giremedim o yüzden bu tarihte çalışan bir DNS istiyorum ya giriyorum almanca oluyor yada videolar açılmıyor... birde acaba ebuddy uygulamasını nasıl masaüstüne geçiricem? masaüstü değilde menüye nasıl geçiricem çünkü masaütüne zaten hiç sürükle bırak yöntemi ile bir simge geçiremedim samsungdaki gibi... Sizden istediklerim şunlar beyler

nokia 5800 red orjinal tema

[[[Telefonun performansını artırıcak uygulamalar ve yardımcı programlar]]]

Güzel bir web browser ve youtube DNS adresleri

facebookda video izlemek için flash player gerekli onu nerden indirebilirim ?
bide fotoraf çekerken çkırt diye ses çıkıyor kapatamadım bir türlü onu

bide arkadaşlar ben şu 5800ı daha iyi kullanmak istiyorum yani bu telefonun çok fazla özelliği var ama tam olarak bilmiyorum Bu telefonu farklı kılan nedir

Ve mavimi kırmızımı konusuna harika bir teori ile yaklaşıyorum ½ karamsar olanalr kırmızı alır iyimser olanlar mavi alır

Tamam arkadaşlar şimdiden teşekkürler...