Nokia 5800 Hakkında...Almalımıyım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
domelyan

domelyan

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 Hakkında...Almalımıyım
Arkadaşlar geniş bir araştırmadan sonra telefonculara uğradım ve 5800 ı elime aldım bnce dokunmatiği samsung star wifiye göre daha güzel:oke: bana katılmayanlar olucak sonuçta hepimiz insanız:evet:
Uygulamalara ve oviyede göz attım.Binlerve hatta milyanlarca uygulama var (oyun vb dahil) .Şimdi soruyorum:allalla: almalımıyım yoksa 500 tl yi GEÇMEYECEK ''DOKUNMATİK'' bir cep telefonu ''UYGULAMALARI ÇOK OLAN'' varmıdır. :hmmm

TAVSİYELERİNİZ BENİM İÇİN ÇOK DEĞERLİDİR ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER :bigstar:

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar almaya gidiyimmi gitmiyimmi size bağlı :hmmm:ağlarım:

fnldstntn

Üye
Arkadaşım birde android işletim sistemli telefonları araştır...Androin symbiandan daha gelişmiş bi işletim sistemi...kendine göre bulamazsan 5800 alırsın...

OğuzcanAbi

Üye
al bence symbian 3 çıkarsa 5800 içintam süper olacak iyi olmasa zaten forumun yarısında olmazdı

tlgcn38

tlgcn38

Üye
Arkadaşlar geniş bir araştırmadan sonra telefonculara uğradım ve 5800 ı elime aldım bnce dokunmatiği samsung star wifiye göre daha güzel:oke: bana katılmayanlar olucak sonuçta hepimiz insanız:evet:
Uygulamalara ve oviyede göz attım.Binlerve hatta milyanlarca uygulama var (oyun vb dahil) .Şimdi soruyorum:allalla: almalımıyım yoksa 500 tl yi GEÇMEYECEK ''DOKUNMATİK'' bir cep telefonu ''UYGULAMALARI ÇOK OLAN'' varmıdır. :hmmm

TAVSİYELERİNİZ BENİM İÇİN ÇOK DEĞERLİDİR ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER :bigstar:

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar almaya gidiyimmi gitmiyimmi size bağlı :hmmm:ağlarım:

tel süper 5800. ama bol sorunlu.. kibar bi telefon anlayacağın.. bende yeni aldım arada canımı sıksadaa memnunum. Bunu almadan diğer ilgilendiğim seçenek Samsung Monte idi.. Flaş için vazgeçtim ama dokunmatiği süperdi onun.. Kamerada 3,2. 5800da karanlıkta kameradan hiç performans alamayacağını da bil.. Hayırısı olsun..:evet:

empa35

empa35

Üye
Al bende iki hafta önce aldım güzel zaten v60 da çıkcak değer telefonu wifi 3g 3,2 mp kamera ücretsiz navigasyon fln :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...