Nokia 5800 hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
stazz15

stazz15

Üye
    Konu Sahibi
tşk ederim bide ben iphone un tuş kilidini yüklicem ama indirdiğim unsigned bana signed olarak verebilirmisiniz ben yaparım ama sertifika için 24 saat beklemek gerekiomuş ztn telefonu kaç gündür bekliom yarın sabah alcam inş. sabrım kalmadı :D yardımcı olursanız sevinirim

ozanazy

ozanazy

Üye
Sertifika için uğraşma hack yöntemlerini dene. İmei vermektense cihazı hacklemek daha mantıklı geliyo bana. :)

stazz15

stazz15

Üye
    Konu Sahibi
hacklemek nasıl oluo telefonun garantisi orjinalliği fln bozuluo mu??

padisah_58

padisah_58

Üye
ahhhh birde şu donma kendiliğinden kapanıp açılma sorunu olmasa çok güzel bi telefon.. bataryası gayet güzel sürekli wi-fi ve oyuunla uğraşamama ve konuşmamada cabası en kötü 2 gün gidiyor hee sürekli açık olan uygulamarı saymıyorum bile :)) bu arada genpa garantisi acayip mal bi garanti hiç güvenmeyin kvk yı deneyin derim.

AsCoRbAt

AsCoRbAt

Üye
5530 öneririm

JayJayyy

Üye
bende donma bi tek opera mobile da oluyordu.hafıza kartına atınca oda kalmadı.

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Kardeşim diğerlerine bakma sen al 5800'ını bak keyfine bu telefona hiç kimse kötü diyemez oyunları güzel wifi si güzel 3g var e daha ne istenebilir ki bi telefondan sesi güzel al sen bu telefonu :oke:

cabbar100

cabbar100

Üye
Gps'ini unutma kardeş :ehe

stazz15

stazz15

Üye
    Konu Sahibi
telefonu 15 dk önce aldım telefoncu 8 saat şarja koy dedi sizce ne yapim koyimmi bazı yerlerde koymayın denilio o eski telefonlarda oluo denilio sizce napim

ozanazy

ozanazy

Üye
Hiç gerek yok sen dolunca şarjdan çıkart telefonun şarjının tam bitmesini bekleme azalınca tak şarja 4-5 şarjdan sonra tam oturuyo şarjı. Hayırlı olsun bu arada.

Peace1912

Üye
7 ay oldu alalııı ara sıra donmasıı ve kamerasının bazı yerler de yetersiz olması dışında bi problem yaşamadımm ama yine de tavsiye ederim yani :)

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
telefonu 15 dk önce aldım telefoncu 8 saat şarja koy dedi sizce ne yapim koyimmi bazı yerlerde koymayın denilio o eski telefonlarda oluo denilio sizce napim

SAKIN !!!
Şarjı dolunca çıkar max 3 saatte doluyo zaten 5-6 şarjdan sonra düzelir şarjın :oke:

--------------- Ekleme ---------------

istersen msn ekle oyun filan lazımsa bende var atabilirim
Özel mesaj at

Davulbaz

Davulbaz

Üye
isterse 1 ay takılı kalsın otomatik gücü kesiyor zaten.ayrıca dostum istersen hack olayına girme al bir sertifika için rahat olsun.ayrıca güle güle kullan derim.

stazz15

stazz15

Üye
    Konu Sahibi
isterse 1 ay takılı kalsın otomatik gücü kesiyor zaten.ayrıca dostum istersen hack olayına girme al bir sertifika için rahat olsun.ayrıca güle güle kullan derim.
tşk. benim telefon kutudan v0 sürümünde çıktı telefonu karıştırken "yaz. güncelleme" die bi icon buldum tıklayınca 12mblık v50 sürümünü buldu yüklesem bişi olurmu yoksa pcden programlarlamı güncellemem gerek

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
bişey olmaz telefondan güncelle en iyisi o

Davulbaz

Davulbaz

Üye
güncel olması her zaman için iyidir.ama wireless le tam olarak güncelleme sağlanamıyor.forumda ara phenix veya jaf la güncellemeyi dene yapamam diyorsan servise ver hemen verirler sana.

ozanazy

ozanazy

Üye
Hiç kendin güncellemeye uğraşma bende telefondan güncelledim ama en iyisi Nokia Shop'a götür ücretsiz temiz güncelleme yapıyorlar. Sertifika için ise bana hiç güvenilir gelmiyo. Daha önce imei numarası kopyalanan duymadım ama yine de güven vermiyo imei numaramı başkasına hele ki çakma uzmanı Çinlilere!!!

aslanoğlu

Üye
bende 5800 almayı dusunuyorum yakında ama aklımı karşdırdınız :D 5530 nasıl bişi kıyaslarsak 5800 ile nasıl olur ?

denemeeee123456

Üye
Ravensoft Battery Extender kullanın benim gibi :oke:

--------------- Ekleme ---------------

bende 5800 almayı dusunuyorum yakında ama aklımı karşdırdınız :D 5530 nasıl bişi kıyaslarsak 5800 ile nasıl olur ?
al kardeş al bende de var çok memnunum telefonumdan kaç aydır kullanıyorum tek bi sorun bile çıkmadı :) tavsiye ederim çok güzel telefon kullanmasını bilene :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt