Nokia 5800 fiziksel sorun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yarısımı sen telefonu 350 tl yemi aldın ama gerçektin 3de 1 i ekranınmış

umutngLr

Üye
arkadaşlar benim ekranımda sorun yok sadece kapağım kırıldı acaba kapağı değiştirmek ne kadardır?

ozanazy

Üye
Arkadaşlar telefonun ön tarafında 2 adet ekran var biri iç kısımdaki lcd ekran ki bu pahalı olan muhtemelen kvk'nın değişimini yaptığı arkadaşların 175 lira dediği ekran bu. Ama mağdur olan arkadaş sadece dış ekrana zarar vermiş lcd ekranın yamulma şansı yok zaten kırılırdı eğer dediği gibi olsaydı. Dış ekran fiyatı dokunmatik pad diye de geçiyo Nadir'in söylediği gibi 60-70 olması lazım. Kvk'dan sadece dış ekranın (padin) fiyatını öğrenin direk gidip servise bırakırsanız sağlan olan lcd'yi de değiştirir olan size olur hataya düşmeyin.

Tracy35

Üye
bende dış ekranı cızdırdım baya bi dokunmadıgı dış camabaglı oldugu için ile birlikde 62.32 TL kdv dayıl sakın fazla para vermeyin bende dış ekranı cızdırdım baya bi dokunmadıgı ona baglı oldugu için bu fıyatmışş

--------------- Ekleme ---------------

verdigim sitede teleservice bayısını bulun sızın kentınızde orda Güzel bakım yapıyolar hemde Kvkdan Daha Hızlı Ve cabuk verıyoolar fıyatıda uygun banada Kvk 100 130TL arası demiştı ben batarya kapagı arka kapak kalemle Birlikde Orjınal 5 TL verdim

--------------- Ekleme ---------------

arka kapak orjınal onuda teleserviceden aldım 5 TL Ojınal Orjınal

Nokianın hiç bir telefonu yapıstırıcı tutmuor neyden yapıstırıorsaLar

Napmışın be kardeş 5 liralık kapak için 65 lira zarar yapmışın.Bu da sana ders olmuştur umarım.

cemilov

Üye
muxo 90 tlye değişiyor o ekran

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...