nokia 5800 ev ekranı teması sorunu bir türlü işin içinden çıkamadım yardım edin

Sponsorlu Bağlantılar

oozer93

Üye
    Konu Sahibi
nokia 5800 ev ekranı teması sorunu bir türlü işin içinden çıkamadım yardım edin
arkadaşlar sorunumu su sekilde özetliyim
2 hafta kadar önce aldım telefonu gayet iyiydi nedense bu sabah bir sorun olustu sorunum söyle:
ev ekranı temasından kısayolları kullanıyorum ama simdi kısayol simgeleri gözükmüyor ver tuş takımı ver rehber tusuda basılıyor ama açılmıyor
ayarları degiştirdim denedim denedim sonunda bi tek rehber cubugunda düzgün çalısıyor telefonun yazılımını tekrar yükleyerek çözmeye çalıstım olmadı.
bu arada bu rehber cubugunda çalısma olayınıda fabrika ayarlarınageri dönerek buldum

birde eskiden orda tusa basarak menü açısımda mesi sağdan soldan gelme efektiyle açıyordu simdi direk açılıyor bu efektlerin ayarlarının yerinide bulamadım unutmadan söyliyim telefonu hacklemeye calısırken oldu heralde sertifikayı fln attım telefona programlarını sildim ama sonra sorun cıkınca :vur

lütfen yardım edin burdada çözemessem nokia shop a gidicem cözsünler bu sorunu onlar

jackalx_06

jackalx_06

Üye
format atmayı dene site içerisinde nasıl yapıldığı var biraz araştır şu an cepten girdiğim için linki veremiyorum ama sitede var.

oozer93

Üye
    Konu Sahibi
tmm olsu saol soft format attım ama ayarlarım fln degisti yedeklemistim simdi geri yüklerim bakalım tamamen eski haline gelcekmi

drmmr14

Üye
telefona hard format atman lazım...

http://www.maxicep.com/symbian-destek/n79-n96-5800-symbian-fp2-modellerde-hard-format-241532.html

Telefon Kapalıyken Yeşil tuş , kırmızı tuş , Kamera Tuşu ve Açma Tuşuna El Sıkma Ekranı Gelene Kadar Basılı Tutun..

Aşağıdaki Sıralamayla Basın

Yeşil Tuş ( Green Button )
Kırmızı Tuş ( red button )
Kamera Tuş ( Kamera Button)
Açma butonuna (Open Button )

Şifre İsterse ( Pass ) = 12345

tema ayarlarına girip tema efektlerini açarsan efekt sorunu çözülür...

oozer93

Üye
    Konu Sahibi
ama format attıktan sonra ülkeyi seçerken ekranda dikey ve yatay rasgele renkli cubuklar oldu hareketli sonra telefon kapanıp açıldı.

--------------- Ekleme ---------------

sorunum çözüldü menü cubugum gözüküyor

drmmr14

Üye
e kardeş bi teşekkürü çok görme :)

--------------- Ekleme ---------------

efekt için:
menü-ayarlar-kişisel-temalar-genel-sound waves-seçenekler-tema eefektleri-açık yapacaksın

oozer93

Üye
    Konu Sahibi
cok saolun valla bütün gün baktım internetten hacklemeye calısmamdanmı oldu die ama bi son daha var aklıma takılan format attıktan sonra gelen renkli cubuklar ve sonrasından telefonun resetlenmesi

drmmr14

Üye
format atmanın telefona içindeki bilgilerin silinmesi dışında zararı yoktur o yüzden için rahat olsun

5800Sahibi

5800Sahibi

Üye
o rehber çubugu falan deilde onun altında kısayollar varya simdi aynı sorunu yasıyorum GÖRÜNMÜYOR delirecem walla İnternet:Ara ve Bul mu ne var tek o görünüyo diger 2.si görünmüyor

drakerock

Üye
o rehber çubugu falan deilde onun altında kısayollar varya simdi aynı sorunu yasıyorum GÖRÜNMÜYOR delirecem walla İnternet:Ara ve Bul mu ne var tek o görünüyo diger 2.si görünmüyor

ben hıc cıkaramadım dıgerlerını ara bulun harıcınde bılen varsa banada yardımcı ossun :D

FROSSbite

Üye
onun altındaki mail ile alakalı bişeydi. ayarlar > kişisel > ev ekranı e posta bildirimi. bursyı kurcala

Berk#4

Üye
sanırım arkadaşlar ondan bahsetmiyor.bu saydığınız bütün sorunlar bende de mevcut.şimdi format atıcam inş. düzelir.diğer sorunun da nasıl çözüleceğini merak ediyorum.

amexteen

Üye
ARKADAŞLAR SİZ KARŞILAŞTINIZMI BİLMİYORUM AMA BENİM xpreesmusic İN ALTTAKİ TUŞ TAKIMI VARYA NORMAL YEŞİM MENÜ KIRMIZI ONLARIN ÜZERİNDEKİ BOYA MI ARTIK NEYSE SİLİNDİ VE BEYAZ TABAKSI YANİ LEDLERİ GÖRÜNÜYOR BAŞKA KARŞILAŞAN VARMI BÖLE BİŞEYLE CVP YAZARSANIZ LTF AYRICA BU TUŞ TAKIMINI DEGİŞTİREBİLİRMİYİM....YANİ BAYA GICIK OLDUM O TUŞLARA GÖRÜNCE PARAM PARÇA EDESİM GELİYOR AÇİL CVP LTF

eerdogan85

eerdogan85

Üye
Arkadaşlar artık hard format atmadan çözebilirsiniz bu sorunu buyrun ;

1. Hackli telefonda Xplore açın ve "c:\private\10202BE9\persists\" klasörüne gelin
2. Bu klasörde 10275102.cre dosyasını silin
3. Ev ekranı teması olarak "Temel" seçin
4. Telefonu açıp kapayın
5. Tekrar ev ekranı teması seçimine gelip "Kısayol çubuğu" seçin
6. Kısayollarını yeniden ayarlayın.

Bu kadar

ALINTIDIR.

aBsolutapeach

Üye
ya arkadaşlar bende 2 hafta önce 5800 aldım btün dediklerinizi denedim yok olmuyo ev ekranı bölümünde rehber çubuğunu seçiyorum kapkara kutular çıkıyor üstüne tıklıyorum görüntü siyahlaşıp tekrar eski haline dönüyor neyi denesem olmadı yenide format atıldı tekrar fabrika ayarlarınada döndüm ne yapabilirim bilen arkadaşımız varsa lütfen cevaplasn

valı

Üye
Allah için yardım edın arkadaş telefonun kutucuklar kaydırma cubuğu kırmızı başkaları bunu yeşil mavi felan yapıyo
bunu nasıl yaparız yardım beklıyorum

umt_06_66

Üye
paylaşım için tesekkürler

alperen556

alperen556

Üye
çook sağol:oke::oke::oke::oke:

beles13

Üye
:oke:ben ev ekarını teması yapmak istiyorum ama sertifika hatası diyorr ne yapmam lazım ? _ ? _ ? _ ?

Üst Alt