ArkadaşLar bnde daha 3 gün önce 2. el 5800 aLdım . Çok sevindim fln babamı zorla ikna etmiştim zaten.
Akşamdan şarja bıraktım sabah bi baktım ekran yok :S Yani varda yok doklunmatiği çalışıyor ama yazılar belli değiL bütün renkler birbirine karışmış . ßunun nedeni ne oLabilir 2. el oLmasımı yoksa koLay Halledilerbilir bir sorun mu ?
Bilen arkadaşlar bi cevap yazsa çok mutLU OLURUM !!!!!!
arkadaşlar benim 5800 da mesaj yazarken internete girerken menüde dolaşırken tıklamak istediğim dosyanın üstüne basmaya çalıştığımda ekran aşağı yukarı kayıyor ve bazen zor açabiliyorum dosyaları acaba buna ne çözümler üretirsınız.fikirlerinize ihtiyacım var.acaba hard format atmak düzeltir mi o kadar da güzel güzel pro lar yükledim silinmelerini istemiyorum. Format atmadan başka bi yolu var mi yoksa ekran mi değişecek.
arkadaşlar benim 5800 da mesaj yazarken internete girerken menüde dolaşırken tıklamak istediğim dosyanın üstüne basmaya çalıştığımda ekran aşağı yukarı kayıyor ve bazen zor açabiliyorum dosyaları acaba buna ne çözümler üretirsınız.fikirlerinize ihtiyacım var.acaba hard format atmak düzeltir mi o kadar da güzel güzel pro lar yükledim silinmelerini istemiyorum. Format atmadan başka bi yolu var mi yoksa ekran mi değişecek.
ekran koruyucu film varsa filmi değiştir. Bende aynı sorunu yaşıyordum format cfw falan fayda etmedi en son koruyucu filmi çıkartıp denedim sorunu onda buldum. Yeni bir koruyucu film taktım şu anda telefon dokunmatik sorunsuz çalışıyor.
product kod değiştirip v60 a güncellediysen ondan oldu bende de aynısı oldu.mecburen orjinal koda göre v60 i bekliyeceğiz.sakın eski sürüme dönmeye kalkma.flashı yakarsın.çözüm yolu bulan arkadaşlar inşallah çıkar