nokia 5800 cepnete bağlanamıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

necmi25

Üye
    Konu Sahibi
nokia 5800 cepnete bağlanamıyor
cepnet pektine üyeyim 2 gündür internete bağlanmıyor geçersiz erişim noktası hatası veriyor. müşteri hizmetlerini aradım ayarları bir kaç defa tekrar aldım ama sonuç aynı telefonu fabrika ayarlarına dönderdim yine düzelmedi. kendi simkartımı başka bir telefonda denedim yine aynı hatayı aldım ama diğer telefon başka bir vodafon simkartı ile sorunsuz bağlanıyor. sorunu özetliyeyim

1. vodafon cepneti olan nokia 5800 internete bağlanmıyor.
2. ancak başka bir telefon ve vodafon hattı aynı yerde internete bağlanıyor
3. kendi simkartım internete bağlanan diğer telefonda da internete bağlanmıyor.
4. diğer telefonun internete bağlanan simkartı benim 5800 da internete bağlanmıyor.

cepnet aboneliğim aktif . bu soruna müşteri hizmetleri çözüm bulamadılar hata notu aldılar. bir çözüm için bir fikri olan varmı

OğuzcanAbi

Üye
vodafone nin sitesinden vodafone live ayarlarını yükle

EroL

EroL

Emekli Yönetici
müşteri hizmetleri sim kart ile ilgili olan ayarları yapmışlardır. Geriye şunlar kalıyo :
menü>ayarlar>bağlantı>hedefler>internet Bu yolu izle Vodafone İnternet seçilimi ?

sanırım telefonun kendi tarayıcısıyla nete bağlanmaya çalışıyosun birde şu programı kurup bununla bağlanmayı dene http://www.maxicep.com/attachments/50622d1277220176/

aklıma şuanda bunlar gelio,

necmi25

Üye
    Konu Sahibi
Oğuzcankral senin değini gibi vodafon live ayarlarını tekrar aldım. ama sonuç aynı zaten yukarıda da belirttiğim gibi müşteri temsilcisi 3-4 kez ayarları yolladı ama sonuç aynı
çok garip bir sonu telefondan anlamayan birisi değilim kendi telefonumda nokia 5800 v50 nin jafla modifiye ve hackli bir sistemi yükledim. telefonun ayarlarını bilirim ama bu sorunu ben anlayamadım böyle bir sorunla karşılaşan arkadaş varmı

--------------- Ekleme ---------------

sonyerolsson dediğin ayarları yapılı vodafon live seçili ben sadece web değil bu interneti bir çok programda kullanıyorum youtube de UCWEB de ayrıca Joukuspot ile bilgisayarımda ama hiçbiri şimdik bağlanmıyor

celibar

celibar

Üye
başka simkart senin telefonda internete girmediğine göre sorun telefonda. format atmayı dene.farklı tarayıcı ile de denedinmi?belki bi faydası olur.

necmi25

Üye
    Konu Sahibi
avea simkartı benim telefonumda internete bağlandı ama kendi vodafon simkartım yada vodafona ait başka simkart benim telde internete bağlanamadı işin garibi beni simkartım internet ayarlarını yapılmış iki farklı telefonda da internete bağlanamadı. geçersiz erişim noktası ayarı diyor ama ayarlarda bir sorun yok müşteri hizmetlerini aradığımda vodafon live ayarlarını yolluyorlar ama onlarda sorunu çözmüyor.

sanki beni telelefon vodafondan internete girmemesi için bloke edilmiş gibi hem simkart hem telefon makinesi böyle birşey olabilir mi bilmiyorum. vodofonu aradığımda internetiniz aktif diyor.
oysa ben cepnetten çok internete bile girmiyor süreki download yaparak istismar bile etmedim. sadeve webe giriyor msn me bakıyor yada internetten radyo dinliyorum.

--------------- Ekleme ---------------

sorunu sonuda çözdüm dün gece 4 e kadar bunu internette araştırdım. Yabancı sitelerde bu soruunu telefonun şebeke modundan kaynaklanmış olabileceğini okudum . telefonu 2 defa jafla yeni v50 sistemi yükledim. sonra mevcut internet ayarlarını sildim şebeyeyi çift moddan UMTS ye aldım. sonra 7048 de orjinal bağlantı ayarlarını aldım ve bağlandı sebeke ayarını tekrar Çift moda aldım ve bağlantı kurmaya devam etti benim sorunumda beni şaşırtan simkartımın iki farklı telefonda da internete bağlanmaması oldu sorunun operatorde olduğunu düşündüm. ancak aynı yerde başka telefonlar vodafon interneti kullanabiliyordu. Netice olarak sorun çözülmüş oldu

izmitli1983

izmitli1983

Üye
bende yeni hackli fw yükledim senin aldigin hatanın aynısını aldım...ve çöüzümünü buldum önce ovi süite ile telefonunu bağla sonra ovi süite telefondan pc internet bağlantısını yap ve bağlantıyı kopar .. işlem tamam cepten nete girersin artik :)):ehe:ehe:ehe:ehe:ehe

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Yoğunluktan olabilir mi bedavaya 15ine kadar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt