ahmet229
Üye
kardeş msn ini ekledim ben marmariste oturuyorum ve burdaki bayiden aldım umarım sende bulabilirsin ama bnm sana tavsiem yeni alacağın batarya muhakkak bitirdiğinde kapalı vaziyette 12 saat şarj et ben eskiden bu olaya inanmazdım ama denedim faydasını gördüm
Benim 5800 da aynı ömürde. Standardı bu demekki. Halbuki touch screen ler arasında en önemli özellikleri arasında şarjının uzun gitmesi gibi bir ibarede vardı geçenlerde gördüğüm bir karşılaştırmada. Şarjdayken heraldeSürüm farkettiriyor olabilir. Arkada çalışan programların sayısıyla çok orantılı. Telefonlarda şarjı en çok yiyen şey şebeke araması. Eğer baz istasyonu az olan bir yerde iseniz, muhtemelen şarjı daha az gidecektir telefonun. GPS sistemleri Wifi falan kullanmak da aynı şey oluyor.
Lan arkadaşşş ya batarya batarya deiL deLik bidon sanki ne mp3 dinliom nede bişi yapıom sadece msj yazıom bitio dinamo falan taksak dokunmatıge deydıkce batarya dolsa
öyle bişey icat edersen bizede gönder.napacaz bu batarya işini hiç kimsede bilmiyor ki.. bu telefon için bu özellikler için bu batarya kötü ya.. ha en güçlü bataryalardan biri piyasada ama hani güç
1-şebeke ayarlarından gsm i seç garanti sende o çift mod dadır. 2- ekran ışığını biraz düşür.
ARkadaşlar Şarjın 4-5 Gün Gitmesini İstiyosanız Yedek Batarya Bulundurucaksınız Bataryalar O Kadar Pahalı Değil 2 Bataryayıda Doldurun Cebinize Koyun Bi Tanesini (Bi Kağıda Veyahut Ambalaja Sarın Bi Sakatlık Çıkmasın) Kullandığınız Bitince Ötekini Takın Bunun Çaresi Budur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?