Nokia 5800 Batarya Hakkında..

Sponsorlu Bağlantılar

ysrkvs

ysrkvs

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 Batarya Hakkında..
Arkadaşlar malüm herkesin şikayetçi olduğu şarjın az gitmesi. Benim şarj 1,5 - 2 gün gidiyor maximum. Bunun için batarya değiştirmeyi düşünüyorum. Ama içinde çıkan orjinal bataryanında ölü olma ihtimali ne kadardır onuda bilmiyormda. Biyerde okumuştum Kore batarya gibi bişeylerden bahsediliyordu. Acaba o batarya daha uzun ömürlümü farklımı şarjımın daha uzun süre gitmesi için alabileecegim önereceginiz bi batarya varmı?:hmmm

Cevap veren arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.:oke:

laveled

laveled

Üye
walla benim telefonum garantiye gitti yeni bataryada werdiler hala 1 gün yetiyo deişen bişi olmadı

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Benim telefonun batarya olayı çok daha acayip. Aldığımdan beri 2 gün sabit giderdi şarjı az müzik dinlersem 3 gün ama buna bir kere HardFormat attım o andan sonra 1 hafta boyunca hergün şarja takmam gerekti sonra kendini topladı sonra tekrar format attım şimdi yine aynı durum :D 1,5 güne uzadı şarj dayanması bakalım birkaç güne kadar 2 günlük formuna döner... :D:D:D

Kore Batarya diye birşey hiç duymadım. Garantide telefona hiçbirşey yapmazlar. Batarya bitmesinin bir sürü sebebi var hangisiyle alakalı olduğunu bulmak gerek. Kullandığınız bir uygulama çok yükleniyor da olabilir bataryanın iletken plakasında da olabilir sorun olabilir çok sebebi var öncelikle deneyerek bunu bulmak gerek ona göre servise vereceksin. Gel gelelim hiçbir işe yaramaz da neyse...

ysrkvs

ysrkvs

Üye
    Konu Sahibi
Benim telefonun batarya olayı çok daha acayip. Aldığımdan beri 2 gün sabit giderdi şarjı az müzik dinlersem 3 gün ama buna bir kere HardFormat attım o andan sonra 1 hafta boyunca hergün şarja takmam gerekti sonra kendini topladı sonra tekrar format attım şimdi yine aynı durum :D 1,5 güne uzadı şarj dayanması bakalım birkaç güne kadar 2 günlük formuna döner... :D:D:D

İlginç :bilmm.. Ben dikkat etmedim ama. Şöyle anlatıyım standart yaptığım bi geceden takıyorum sonra sabah alıyorum o gün gece takmıyorum. ertesi gün geceye bitiyor tekrar takıyorum artık 1,5 - 2 mi ne dersiniz bilmiyorm. ama ben 1 hafta bari gitsin istiyorum bu mümkün mü bunun için özel bi batarya fln alsakda fayda etmezmi yapılabilecek bişey varmı ?

ysrkvs

ysrkvs

Üye
    Konu Sahibi
Acaba çok şeymi istiyorm ya şarjım 1 hafta bari gitsin istiyorm ama :) sanırım bunun bi yolu yok..

kuvars10

Üye
Benimde aldığımda 1,5 2 gün gidiyordu.Fakat v50 yüklediğimden beridir 1,5 günü zor görüyorum.Aynı sorunlar bende de var.Bir çözüm var mı hala bulamadım.400 küsür saat bekleme süresi var diye yazmayı bilmişler fakat şuan genel manada tüm 5800'ların şarjı 1-2 gün gidiyor.Benim gözlemim bu.

Birde şarj 7 dişken iyi fakat 6 dişe düştülten sonra her diş nerdeyse 1 saat içinde düşüyor.Anormal bir durum çözüm bilen arkadaşlar varsa yardım bekliyorum

dondragon

Üye
arkadaşlar sonuçta bu batarya...ve kullandıgınız medya oynatıcı degill cep telefonuu..ve uzun ömurlu bataryalar uretilemiyor...alıcagınız en ii batarya maksimum 3 gun gdecek...en iyiysi yedek bataryayla işinizi görünn...

kuvars10

Üye
arkadaşlar sonuçta bu batarya...ve kullandıgınız medya oynatıcı degill cep telefonuu..ve uzun ömurlu bataryalar uretilemiyor...alıcagınız en ii batarya maksimum 3 gun gdecek...en iyiysi yedek bataryayla işinizi görünn...

Bunun batarya olduğunu herkes biliyor,buradaki sorun şuan piyasadaki en iyi bataryalardan birine sahip bu telefonda bir sorun mu var.Yazılımsal veya donanımsal olarak.

Uzun ömürlü bataryalar üretilmiyor diyorsun fakat şuan bu batarya 1320 mAh gücünde hatırlatırım.Bundan daha öte uzun ömürlü batarya ne olabilir senin için!

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ya arkadaşlar ben navi koduyla güncellediğimde 3-4 gün gidiyordu..navi kodu bence en stabil versiyonu sağlıyor..

kuvars10

Üye
Ben wifi ile güncelledim,boyut pcye göre daha az çıkmıştı zaten.Eğer dediğiniz gibiyse sorun bundan kaynaklı bende.Çünkü v50 ile şarj performansında acayip düşüş oldu bende

darkness___35

Üye
bende telefonumu ilk aldığımda v30 yüklüydü ilk zamanlarda 2 gün rahat gidiyordu.fakat 1 hafta önce v50 güncellemsini yaptıktn sonra tam bir gün gidiyor her akşam takmak zorunda kalıyorum piyasa da şarjı en uzun süre bitmeyen telenfonlardan biri diye tabir edilen 5800 için kötü bir prestij.

salih-74

salih-74

Üye
arkadaşlar v40 yüklü iken şarjzım 2 gün gidiyordu, v50 yi yükledikten sonra 4 güne çıktı, benim bataryada aksine artış oldu.

haytaefendi

haytaefendi

Üye
telefoncu arkadasm wardı sordm ndn 1-2 gün die yeni telefonlar öle dedi n96 wardı 2.5 gn gidio 8800 war 1 gün gidio sarrjı 5800ın 2 gün

orhaan48

orhaan48

Üye
Arkadaşlar malüm herkesin şikayetçi olduğu şarjın az gitmesi. Benim şarj 1,5 - 2 gün gidiyor maximum. Bunun için batarya değiştirmeyi düşünüyorum. Ama içinde çıkan orjinal bataryanında ölü olma ihtimali ne kadardır onuda bilmiyormda. Biyerde okumuştum Kore batarya gibi bişeylerden bahsediliyordu. Acaba o batarya daha uzun ömürlümü farklımı şarjımın daha uzun süre gitmesi için alabileecegim önereceginiz bi batarya varmı?:hmmm

Cevap veren arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.:oke:
arkadaşım o okumuş olduğun kore malı batarya yazısını ben yazmıştım olay şudur, bnm cihazı aldığımda batarya herkezdeki gibi made in chıne ve ben ilk şarz olayına eşşek gibi inanmadığım için :vur:vur 2 saatlik şarz ile ilk olarak cihazı kullandım ve her geçen gün batarya az gitmeye başladı öyleki 1 güne düştü ve şunuda belirtiyim maxımum güçte kullanıyorum cihazı ve sonunda bataryamın yetersiz olduğuna karar verdim,nokıa bayilerinden orjinal bataya aradım uzun aramadan sonra orjinal batarya kore malı yazıyor orjinal olduğuna dair hologram ve nokıa seri numaradan test ettim bataryayı 12 saatlik ilk kez şarz ettim ve aynı kullanımda şarz 3 günü buldu maxımum kullanıom gps,wifi,mesaj,ve video

ysrkvs

ysrkvs

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım o okumuş olduğun kore malı batarya yazısını ben yazmıştım olay şudur, bnm cihazı aldığımda batarya herkezdeki gibi made in chıne ve ben ilk şarz olayına eşşek gibi inanmadığım için :vur:vur 2 saatlik şarz ile ilk olarak cihazı kullandım ve her geçen gün batarya az gitmeye başladı öyleki 1 güne düştü ve şunuda belirtiyim maxımum güçte kullanıyorum cihazı ve sonunda bataryamın yetersiz olduğuna karar verdim,nokıa bayilerinden orjinal bataya aradım uzun aramadan sonra orjinal batarya kore malı yazıyor orjinal olduğuna dair hologram ve nokıa seri numaradan test ettim bataryayı 12 saatlik ilk kez şarz ettim ve aynı kullanımda şarz 3 günü buldu maxımum kullanıom gps,wifi,mesaj,ve video

Ben nerden bulabilirim kardeş konyada oturuyorm yardımcı olursan sevinirim.

orhaan48

orhaan48

Üye
Ben nerden bulabilirim kardeş konyada oturuyorm yardımcı olursan sevinirim.
kardeş msn ini ekledim ben marmariste oturuyorum ve burdaki bayiden aldım umarım sende bulabilirsin ama bnm sana tavsiem yeni alacağın batarya muhakkak bitirdiğinde kapalı vaziyette 12 saat şarj et ben eskiden bu olaya inanmazdım ama denedim faydasını gördüm

matrixugur

matrixugur

Üye
benimde ezan programını kulanırsam 1 gün kullanamzsam 2 gün filan gidiyor

osnakli

osnakli

Üye
benimde 4 gün gidiyor şarjı(çift bataryayla) :)