Nokia 5800 almadan önce nelerine dikkat etmeliyiz ..?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Murad4

Murad4

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 almadan önce nelerine dikkat etmeliyiz ..?
Merhaba arkada$lar , nokia 5800 alma fikrim var ama forumda telefonu ara$tirmadan alan arkada$lardan çok $ikayet duydum , ben kismet olurda alirsam nesine dikkat etmeliyigim arkada$lar nasil iyi olup olmadigini kontrol edigim ve hiç bir sorunu olmadigini nasil örenebiligim...kullanan arkada$larin bunlari cevapliyacagindan eminim çünku bu konudan yanliz ben degil diger bir çok ki$i faydalanicak ... Cevap verirseniz çok memnun olurum , saygilar

• Beğen
Tepkiler: MuMu_brz

XXKAPLAN

Üye
Ben daha yeni aldim N 73 kullaniyordum ama bu cok daha kullanisli hic bir problem yok.

harun12345

harun12345

Üye
İlk önce kasa açıklığı olup olmadığına bakmalısın, ekranı çevreleyen bölüm ana kasa ile tam bağlantıda mı , telefon stabil çalışıyormu , kamera lensinde çizik varmı ve birde ilk sürüm olup olmadığına baksan yeterli olur galiba:oke:

--------------- Ekleme ---------------

Bazılarında da telefonu salıyıca takırtı geliyor bu da kötüye işaret.

futbol123

futbol123

Üye
5 aydır kullanıyorum yazılım sorunu çıktı yeni yazılım yüklediler artık şuan bir sorunu yok

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
.En önemlisi Yan ve arkadaki kasa açıklığına bakmak ..Sonra da kalem tutma yerine

Murad4

Murad4

Üye
    Konu Sahibi
Peki hangi devlette üretiliyor bu telefon bilen varmi ? Bide orjinalini nasil tanyabilirim ? Cevap lütfen..

Lacrymosa

Üye
500 TL'lik olan 5800'lar Çin'de üretiliyor. Daha önceki +700 TL'den satılan seri Kore'de üretiliyordu.

Kasa açıklığı en önemlisi demişler. Kesinlikle kasa açıklığı en önemsiz şey. Hiçbir sorun oluşturmuyor. 1 mm'lik bir açıklık var. Sorun oluşturmuyor.

5800'da arıza oluyor, sorun oluyor diyen varsa beni bulsun. Çünkü telefonda arıza marıza yok. Telefonun donanım özelliklerini beğenmiyorum ama telefonda en ufak bir arıza ya da sorun olmadığını da biliyorum.

Murad4

Murad4

Üye
    Konu Sahibi
500 TL'lik olan 5800'lar Çin'de üretiliyor. Daha önceki +700 TL'den satılan seri Kore'de üretiliyordu.

Kasa açıklığı en önemlisi demişler. Kesinlikle kasa açıklığı en önemsiz şey. Hiçbir sorun oluşturmuyor. 1 mm'lik bir açıklık var. Sorun oluşturmuyor.

5800'da arıza oluyor, sorun oluyor diyen varsa beni bulsun. Çünkü telefonda arıza marıza yok. Telefonun donanım özelliklerini beğenmiyorum ama telefonda en ufak bir arıza ya da sorun olmadığını da biliyorum.

Sagol , bu telefonun kore'de ürdtildigini duymami$tim yanliz çin ve hungarya malini görmu$tüm di$arda peki kisacasi orjinali hangisi diyorsun ... ?
Birde kasa açikligi sorun degil demi$sin dogru ama ho$una gitmeyende var mesela ben arada cirt birt seslerin çikmasi hiç ho$ degil alinca ilk bunu kontröl edicem bu hepimizin hakki sonuçta para ödüyoruz degilmi...??

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
nokia club yetkilileri servise en çok gelen cihazın 5800 olduğunu söylediler.bence oradan daha detaylı bilgi alabilirsin.

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
.Nokia Finlandiya malı fakat ürettikleri telefonlar büyük ihtimal şu 4 ülkede olur

Macaristan
Çin
Tayland
Kore

Murad4

Murad4

Üye
    Konu Sahibi
.Nokia Finlandiya malı fakat ürettikleri telefonlar büyük ihtimal şu 4 ülkede olur

Macaristan
Çin
Tayland
Kore

Bilyorum olabilir ama ben yanliz nokia 5800 in orjinali hangi ülkede üretiliyor onu merak ediyorum almaya gitigimde tanyayim diye ..? Bilen kimse yokmu yani ?

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
.Hepsi orijinaldir..örneğin Nike adam Tayland veya Singapur da üretiyor oralarda mal ucuz .İşçilik ucuz ..

modexl48

Üye
işlemcilerine bak bence bazılarında 369 mhz bazılarında 434mhz yazıyor hala anlayamadım :S

Murad4

Murad4

Üye
    Konu Sahibi

modexl48

Üye
*#0000# dene orada telefonla ilgili her türlü bilgiyi bulabilirsin

GIRISKAN

Üye
yaw arkadasım bu kaçıncı konun 1 aydır 5800 almayı düşünüyosun alacaksan al almayacaksan alma..
iyi ve kötü yanlarının ne oldugunu zaten forumlarda görüyon..
orjinal olup olmadıgını(çinde falan üretilen 250 liralık çakma 5800 olmadıgını ise) güvenilir buyuk avm den fatura ile alıp anlayabilirsin daha ne sorun yapıyon?
Alacagın telefon 500 liralık bişi zaten gps özelligi yeter

Murad4

Murad4

Üye
    Konu Sahibi
yaw arkadasım bu kaçıncı konun 1 aydır 5800 almayı düşünüyosun alacaksan al almayacaksan alma..
iyi ve kötü yanlarının ne oldugunu zaten forumlarda görüyon..
orjinal olup olmadıgını(çinde falan üretilen 250 liralık çakma 5800 olmadıgını ise) güvenilir buyuk avm den fatura ile alıp anlayabilirsin daha ne sorun yapıyon?
Alacagın telefon 500 liralık bişi zaten gps özelligi yeter

Ya kardeşim bak bilip bilmeden konuşma birazcik açtigim konularin başligini güzelce okusaydin anlardin konularin farkini , ayrica alip almamayada ben karar veririm bu konlardan yanliz ben degil diger bir çok kişi faydalanicak tamammi??ayrica senin benden hesap sormayada hakkin yok benim gibi bir üyesin sonuçta o yuzden mesajlarina dikkat et istedigim konuyu açarim ben cevap verende çok , şükürler olsun kimse senin gibi düşünmüyor o yuzen susarsan daha iyi ...

GIRISKAN

Üye
Ya kardeşim bak bilip bilmeden konuşma birazcik açtigim konularin başligini güzelce okusaydin anlardin konularin farkini , ayrica alip almamayada ben karar veririm bu konlardan yanliz ben degil diger bir çok kişi faydalanicak tamammi??ayrica senin benden hesap sormayada hakkin yok benim gibi bir üyesin sonuçta o yuzden mesajlarina dikkat et istedigim konuyu açarim ben cevap verende çok , şükürler olsun kimse senin gibi düşünmüyor o yuzen susarsan daha iyi ...
1)Kendnde demişsin sende benim gibi üyesin diye bunun için susup susmama hiç bi yorumuma karısamazsın
2)Bu sanırım 4ncu konun falan biraz daha arastırıp konu acsan?
Mesela 6 sayfa gezdim kulaklıklardan hangiisnde daha iyi ses cıktıgını,
v50 kötülügünü,
tus basmama çözümünü,
nasıl tv izliyebilicegimi,
vs vs ögrendim biraz daha arastırmacı ol dicem ama konunun birinde böe bi arastırmanın linkini koymustun sanırm,
3)daha baska hangi telefon almayı düşünüosunki?
350 tl ye 6303 mü öe bişiymi?
3,2 kameralı tuslu telefondu..yoksa 1500e iphonemi?
samsung modelleri iyi ama ovi ile 5800 burdada onları geciyor
nese ben düşünmeden gittim aldım 5800xm kırmızı kaskosunuda yaptırdım suan tek içimin yandıgı nokta daha önce almamam oldu

destroy116

destroy116

Üye
Kasa açıklığına birde ekrana bak, 2 aydır kullanıyorum v50 yükledim tek bir sorun bile çıkmadı:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt