Nokia 5800 aldım ama bazen hata veriyor :((

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rey_joven

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 aldım ama bazen hata veriyor :((
öncelikle Selamun Aleyküm.Bugün çok istediğim telefon olan 5800 xm aldım.İlk kez nokia kullanıyorum telefon çok hoşuma gitti gayet şık bir telefon ama çözemediğim yanları var.
1-Mesela bir film atıyorum sorunsuz şekilde izleniyor o filmi kapatıyorum hafıza da baya yer var 2.film atıyorum izlemek istediğimde ""dosya yöneticisi:hafıza dolu bazı uygulamaları kapatın ve tekrar deneyin" yazıyor.

2-Film diyelim çalıştı izliyorum ama ileri sarmak istiyorum.İleri butonuna basılı kalıyorum aşağıdaki zaman çizgisi ileri doğru gidiyor.İleri alınmış gibi görünüyor ama görüntü donmuş oluyor yani aşağıda saniyeler ilerliyor ama görüntü donmuş oluyor ve film izlenmiyor :(

3-Dediğim gibi ilk kez nokia kullanıyorum.Sürümden felan pek anlamıyorum ama *#0000# yapıyorum aynen şunlar yazıyor:

Yazılım sürümü:V50.0.005
Yazılım sürümü tarihi:23.03.2010
özel sürüm:50.0.005.C03.01
özel sürüm tarihi:26.03.10
Son güncelleme:Güncellenmedi

Şimdi benim sürüm güncellemem gerekiyor mu?tavsiyelerini nelerdir?Sürüm güncellersem ne gibi değişikler olur.Acil cevap lazım :(

celibar

celibar

Üye
1-dolu olan hafıza telefonun ram(geçici hafıza)'i.açık olan uygulamaları kapat.
2-fikrin yok.

rey_joven

Üye
    Konu Sahibi
1-dolu olan hafıza telefonun ram(geçici hafıza)'i.açık olan uygulamaları kapat.
2-fikrin yok.

iyide uygulamaları kapatmışım hangi uygulamaya girsem seçenekler çıkış yapıyorum açık olan uygulamarı göster dediğimde çalışan uygulama yok gibi gözüküyor acil yardım arkadaşlar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
izlediğin filmlerin çözünürlükleri çok yüksek olabilir,donmalar genelde ondan olur,ayrıca versiyonu güncellemeni öneririm.güncelleme yaptıktan sonrada hard format atmanı tavsiye ederim.

bursacity

bursacity

Üye
v51 e güncelle hard format at

bursacity

bursacity

Üye
versiyon güncelle c6 fw de kurabilirsin hard formatda at

rey_joven

Üye
    Konu Sahibi
versiyon güncelle c6 fw de kurabilirsin hard formatda at

versiyon yarın güncelleyeceğim.Yalnız galiba filmi ileri almamasının sebebini buldum bu seferde başka sorun çıktı.Film çok ileri alınmıyor çünkü başladıktan 1 dakika sonra donuyor.Zaman çizelgesi ilerliyor ama görüntü donmuş durumda oluyor.Film mp4 formatında ve 830 mb.eskiden .avi uzantılıydı format factory ile nokia 5800 seçerek mp4'e çevirmiştim.Ne yapmam lazım acaba 830 mb diye mi film donuyor:hmmm

SilentOne

SilentOne

Üye
oha 830 mb mi onu ultra 3gp3 ile cevir yoksa format factory biraz daha mbsi farklı olur ve fazla olur orada 2 tane mp4 seneceqi var 2 sinden birinde bndede aynı sorunu verdi bir diyer mp4 formatında bişi olmadı takılmadan gidiyor v50 :D

rey_joven

Üye
    Konu Sahibi
oha 830 mb mi onu ultra 3gp3 ile cevir yoksa format factory biraz daha mbsi farklı olur ve fazla olur orada 2 tane mp4 seneceqi var 2 sinden birinde bndede aynı sorunu verdi bir diyer mp4 formatında bişi olmadı takılmadan gidiyor v50 :D

keşke biraz daha nokta virgül koysanda dediğin daha iyi anlaşılsa :D şimdi sence 830 mb diye mi film donuyor?convert için format factory öneriyorlar senin önerdiğim program varmı?

SilentOne

SilentOne

Üye
Ultra Mobile 3GP Video Converter diom 3gp olarak converter yap ama vide ozelliklerini yüksekte flen ayarla ozmn mp4 kalitesi oluyor ve düşük yer kaplıyor

JayJayyy

Üye
3gp formatta kalite biraz düşer ama donma yapmaz.

Utku

Utku

Üye
güncelle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt