Nokia 5800 aksesuarları için şok kampanya!!!bakmadan sakın geçmeyin!!!

Sponsorlu Bağlantılar

HRMNKY

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 aksesuarları için şok kampanya!!!bakmadan sakın geçmeyin!!!

Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar.

Forumdaki Nokia 5800 kullanıcıları olarak en büyük korkumuz telefonun ekranının çizilmesi veya yere düştüğünde telefonumuzun bozulmasıdır.

Sizler için şok bir kampanyayla karşınızdayım.

NOKIA 5800 ORJİNAL KILIF+SEHPA+KALEM+PENA'yı sadece ve sadece 20 TL + kargo ücretiyle satışa çıkarmış durumdayım.

Ürünlerimiz şu anda elimizde mevcuttur.Saat 15.00'a kadar verilen siparişler aynı gün içinde,15.00'dan sonra verilen siparişler ise ertesi gün istediğiniz kargo şirketiyle yollanacaktır.Tarafımızca size kargo takip numarası verilecek ve her an kargonuzun nerede olduğunu öğrenebileceksiniz.

Ürünlerimiz kesinlikle orjinaldir.Zaten ürünler elinize ulaşınca bunu sizde anlayacaksınız ve bu fiyata ürünlerinize sahip olduğunuz için kendinizi şanslı hissedeceksiniz.

Bazı arkadaşlar bu fiyat karşılığı verilen ürünlere şüpheyle yaklaşabilir.Üniversite harcımı çıkarabilmek için ürünleri böyle bir fiyata satıyorum.

İsteyen arkadaşlara 22 lira karşılığınnda Sahibinden.com sitesinden GET sistemiyle ürünleri de satabilirim.Her türlü sorularınız ve siparişleriniz için özel mesaj atabilir ve her türlü bilgiye ulaşabilirsiniz.İsteyen arkadaşlara da cep telefonu numaramı isteyerek bana anında ulaşabilirler.

Kalan Stok Adedi:10

Satıcı:Murat HARMANKAYA
Telefon:05314972228
Msn:[email protected]

Resimler aklınızda en ufak bir şüphe kalmaması için bizzat tarafımdan çekilmiştir.Ürünler hiç açılmamış poşetli ambalajında sizlere ulaştırılacaktır.

sercan_54_54

sercan_54_54

Üye
tek kelimeyle alışveriş yapılması gereken birisi hersey orjinal !

cimbomemre

cimbomemre

Üye
Konuya bir süre bakılmamış acaba şu an ki stok durumunuz nedir ?

enesro

Üye
bana bu cihazın bluetooth sterio hoparlör lazım ya ...

cekkkaos

Üye
zaten aynısı bende var gerek

Üst Alt