benözgürümben
Üye
kardeşim bendede samsung i8910 var aynı işletim sistemine sahip aynı sorun benim tel dede var.hafıza kartınan kaynaklanıyo teli açmadan önce hafıza kartını çıkarırsan açılacaktır.bu durum yeni sürümler gelene kadar devam eder sanırım.yeni sürümle bu sorunun ortadan kalkacağını sanıyorum.
--------------- Ekleme ---------------
kardeşim bendede samsung i8910 var aynı işletim sistemine sahip aynı sorun benim tel dede var.hafıza kartınan kaynaklanıyo teli açmadan önce hafıza kartını çıkarırsan açılacaktır.bu durum yeni sürümler gelene kadar devam eder sanırım.yeni sürümle bu sorunun ortadan kalkacağını sanıyorum.
Arkadaşlar 5800 açılmama sorununa kesin çözüm %100 denenmiştir.Arkadaşlar hardformat yada hafıza kartı çıkarıp takmak degilm bunun sorunu benimde kapanıp açılmıyordu teknosaya götürdüm beni biryere yolladılar gittim adamlar dediki yeni yazılım atılması lazım dediler yazılımı attılar benim bataryayı taktılar olmadı adam içerde batarya getirdi.Taktı oldu. benim batarya çok boşmuş ondan açılmıyormuş birde sürüm atılması lazım hadi iyi şanslar
--------------- Ekleme ---------------
sorunlarınız için bu msn siyah_kan_41@hotmail.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?