Nokia 5800 5233 5230 C6 İçin Yep Yeni Yazılımlar Geliyor Hemde Bir Çok Yenilikle Beraber !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 5233 5230 C6 İçin Yep Yeni Yazılımlar Geliyor Hemde Bir Çok Yenilikle Beraber !!!
Değişiklikler

1.Kinetic Scrool En İyi Düzeyde
2.2 Kat Hızlı Yepyeni internet tarayıcı BrowserNG 7.3.1
3.Ovi Haritalar Son Sürüm
4.Qt 4.07(3) + Qt mobility 1.01(3) + Qt webkit 4.07(3) Gömülü Şekilde Geliyor !
5.Hız en üst düzeyde
6.Müzik Çalarda lycris e güncellemeye gidilmiş
7. DJ Mix Tour Adlı yeni oyun eklenmiş
8.Kamera Kalitesi maximum düzeyde
9.Ovi Rehber Kaldırılmış.

Kaynak: Navifirm
Adres :

• Beğen
Tepkiler: baskent1923 ve mangdaşire

mangdaşire

mangdaşire

Üye
aslında gelirse güzel olur ama kötü yanları da olur bence.mesela c5-03 teki cfw koruması gibi.

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
hadi hayırlısı

The Best OEZIL

The Best OEZIL

Üye
Gelırse iyi olur. Java msn , facebook ve flash sorunlarını cözseler iyi olur

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
Gelırse iyi olur. Java msn , facebook ve flash sorunlarını cözseler iyi olur

Bu Yazılımı Yükledim Flash Playerden Başka Eksiği Yok Knetic Scroll süper olmuş web tarayıcı zaten harika herkes beğenecek zaten arayüz yükleme durumu harika olmuş ve çok hızlı

mardok

mardok

Üye
peki ne zaman çıkar bilgisi olan var mı?

mıttık

Üye
önemli olna ne zmn çıkacağı değil ne zaman hackleneceğidir bence :D çünkü nokia yine bir eksik bırakıcak :D

PureFood

PureFood

Üye
Bu şimdi orjinal V60 yazılımı mı oluyor yani yoksa CFW falan mı ?:hmmm

ca_sus

Üye
Bu Yazılımı Yükledim Flash Playerden Başka Eksiği Yok Knetic Scroll süper olmuş web tarayıcı zaten harika herkes beğenecek zaten arayüz yükleme durumu harika olmuş ve çok hızlı

iyide kardeş ne ara yükledin nerden yükledin yani yazılım çıktı kesin demi yüklediğine göre Knetic Scroll olayı nedir ben pek anlamadımda açıklarsan sevinirim kardeş sağolasın şimdiden

mangdaşire

mangdaşire

Üye
Bu şimdi orjinal V60 yazılımı mı oluyor yani yoksa CFW falan mı ?:hmmm
bu konuda bahsedilgine göre orjinal ve beklemekten ümit kesilen v60 sürümü.çıkacagından pek ümidim yok ama,belki çıkar.sabah c6 portu çıktı,inşallah orjinal olarak ta çıkar.

• Beğen
Tepkiler: PureFood
PureFood

PureFood

Üye
bu konuda bahsedilgine göre orjinal ve beklemekten ümit kesilen v60 sürümü.çıkacagından pek ümidim yok ama,belki çıkar.sabah c6 portu çıktı,inşallah orjinal olarak ta çıkar.

Benimde yok ama valla çıkarsa bomba olur ya. Son olsun adam gibi olsun.

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi

C6 kullan bence orjinalden daha iyi şu an 2-3 hatası kaldı bu yazılımda en çok dikkatimi çeken ramda artış var tarayıcı harika zaten opera ucwebe artık gerek kalmayacak bazı s60v5 ler için yeni yazılım çıktı ama c6 için çıkmışsa 5800 içinde çıkmış demektir.

----------Eklendi @ 19:48:47 ---------- Yazıldı @ 19:48:02 ----------

Benimde yok ama valla çıkarsa bomba olur ya. Son olsun adam gibi olsun.
v60 çıkmayacak kesinlikle ama bu c6 yazılımından kimsenin isyan edeceğini zannetmiyorum

Del Rey

Del Rey

Üye

Telefonu hackleyebiliyorsan JustHackIt veya HelloOX2 ile; şunu yapar mısın:

Z:\SYS\BIN içerisinde bulunan ve Browser ile başlayan tüm dosyaları Hafıza kartına kopyalayıp onu da foruma atar mısın? RAR paketi içinde multiupload'a upload edebilirsin :) Yapabilirsen haber ver lütfen :)

'Patron

'Patron

Üye
Oha ya. C5-03 e boyle bir bişeyi enyakın zamanda çıkarsınlar. istanbul isyanları gibi c503 isyanı çıkarırım. :ehe

PureFood

PureFood

Üye
v60 çıkmayacak kesinlikle ama bu c6 yazılımından kimsenin isyan edeceğini zannetmiyorum

Hmm yüklemeye korkuyorum biraz da ya. Çok istiyorum aslında ama ne bileyim bu en son çıkan yazılım resimli anlatım falan yaparsanız belki yüklemeyi deneyebilirim.

The Best OEZIL

The Best OEZIL

Üye
bu yazılımı yükledim flash playerden başka eksiği yok knetic scroll süper olmuş web tarayıcı zaten harika herkes beğenecek zaten arayüz yükleme durumu harika olmuş ve çok hızlı

nasıl yukledın ben guncellemeye baktım bısey yok ??????????****

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
nasıl yukledın ben guncellemeye baktım bısey yok ??????????****

c6 versiyonunu yükledim kardeş

----------Eklendi @ 22:42:05 ---------- Yazıldı @ 22:41:19 ----------

Telefonu hackleyebiliyorsan JustHackIt veya HelloOX2 ile; şunu yapar mısın:

Z:\SYS\BIN içerisinde bulunan ve Browser ile başlayan tüm dosyaları Hafıza kartına kopyalayıp onu da foruma atar mısın? RAR paketi içinde multiupload'a upload edebilirsin :) Yapabilirsen haber ver lütfen :)

onu denedim çalışmaz nedenmi Hex kodlar tamamen farklı tani web browser yeni alt yapı kullanmış

----------Eklendi @ 22:42:46 ---------- Yazıldı @ 22:42:05 ----------

Oha ya. C5-03 e boyle bir bişeyi enyakın zamanda çıkarsınlar. istanbul isyanları gibi c503 isyanı çıkarırım. :ehe

yakında çıkar merak etme :D

----------Eklendi @ 22:43:07 ---------- Yazıldı @ 22:42:46 ----------

Hmm yüklemeye korkuyorum biraz da ya. Çok istiyorum aslında ama ne bileyim bu en son çıkan yazılım resimli anlatım falan yaparsanız belki yüklemeyi deneyebilirim.

Forumda yüzlerce kez anlatım var :oke:

Del Rey

Del Rey

Üye
@mehmet can 01;
Bir de ben deneyebilir miyim :) Olmazsa pro.lara gösteririm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt