Nokia 5800 2 sorun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Paronim

Paronim

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 2 sorun
Arkadaşlar bi forumda okumuştum pek dikkate almadım ama dün gece ışık kapalıyken gördüm telefonun etrafında kırmızı bi şert gibi kapaktan ayrı ekranı kaplayan bi yer varya işte sağ üst köşesi aralık bu ilk üretim yani kırmızı telefonların tüm hepsinde böyleymiş ekrana toz giriyor aradan böyle sorunu olan başka arkadaşlar var mı ?

Arkadaşlar nokia 5800 kullanıyorum 1 haftadır yeni tercih oluşturamıyorum tercih oluştur deyince oluşturmuyo diğer tercihlerde etiinleşmiyo falan geri çıkıp tekrar giriyorum bu sefer etkinleşiyolar ama yeni tercih yine oluşmuyor.Şimdiden teşekkürler. :ağlarım:

kaya6031

kaya6031

Üye
ilk part ürünlerde kasa açıklığı olabiliyor . fazla bi açıklık yoksa sorun yapmaz .
2.sorundan hiç bişey anlamadım tercih derken ne oluyor ??

Paronim

Paronim

Üye
    Konu Sahibi
Genel, Sessiz.. gibi tercihler yeni oluşturulmuyor

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
1.sorun ilk üretimlerde o açıklık vardı evet..benim telefonumada toz giriyordu ben arasıra ön kapağı çıkarıp temizlemiştim..yalnız ön kapağı tam çıkaramıyorsun çünkü dokunmatiğin bağlantısı kopar az birşey kaldırarak temizleöiştim..
2.sorunu hiç yaşamadım telefonunda bir sorun oluşmuş hard format atmalısın..

Paronim

Paronim

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler arkadaşlar..

Riki-Oh

Riki-Oh

Üye
Yeni Yazılım Yüklet Bişiyciği Kalmıyo Bide O Açıklığada Capon YApıştırıcısı Sür :D Bir Daha Tozda Kalmaz Açılmazda :D Sonra 50 Milyona Satarsın Aleti :D:D:D

bygreen

bygreen

Üye
o da güzelmiş xD

muron70

muron70

Üye
arkadaşım bende 5800 kullanıyorum o açılık eni almama rağmen bendede war napalım böle kullancaz toz girme olayını hiç duymadım...

cabbar007

cabbar007

Üye
hocamın dediği gibi hard format at birşey kalmaz bendede vardı o sorun

dncndnz

Üye
siyah aldım açıklık yok çokşkür :D

padisah_58

padisah_58

Üye
benden de 3. sorun.. konuşma yaparken geçen süreyi göstermiyor... ayarlarda sadece arama sonrası özetini bulabildim...

cabbar007

cabbar007

Üye
menü>ayarlar>arama yapma>aramaya gel sondan 4.seçenek var arama süresini göster onu aktif et selametle : )

ve78el

ve78el

Üye
ya hard format ya versiyondur . kasa açıklığınıda kabullen capon falan sürme berbat etme canım telefonu :D

aBsolutapeach

Üye
ben hard format atmaya kalktım sırayla bastım hepsine olmuyo bütün tuşlara aynı anda basılımı tutmak gerekiyo arkadaşlar.

aykut_ksaa

aykut_ksaa

Üye
sırasıyla yeşil kırmızı kamera ve açma kapamaya basıcan el işareti gelene kadar bekle olur..

nümayan

Üye
ben kırmızı var ewet arkadas toz konusunda hakklı ilk parti oyle ben tel degiştirdim.... biraz zor oldu ama buda aldıgım fırmadan kaynaklı ....

murtaza88

Üye
bende 5800 yeni tercih oluşturamıyorum. güncelleme yükledim yine de düzelmedi. tercihler> yeni oluştur diyorum olmuyor. daha sonra diğer tercihlerin ayarlarına da girmiyor. kapatıp tekrar açınca diğer tercihlerin ayarlarına ancak girilebiliyor. yardım lütfen...

af1075

Üye
yeni yazılım gelmiştir herkese duyurulur 5800 v51

domelyan

domelyan

Üye
o açıklık 1inci parta var doğruda halen duruyormu 1. partlar hey gidi hey:hmmm

kartal158

kartal158

Üye
capon yapıştırıcı sürme fikri güzelmiş xD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt