--Nokia 5730 XM Center-- Yardım ve Destek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
    Konu Sahibi
--Nokia 5730 XM Center-- Yardım ve Destek
Nokia'nın 5730 modeli için yayınlamış olduğu yeni v200 sürümü ülkemizde ne zaman yayınlanır? Ülkemizde yayınlandığı anda sitemizde de aynı anda yayınlanır mı?

Ayrıca NOKIA 5730 XM ile ilgili bütün yazılım programlarını, konuları, haberleri, paylaşımlarınızı, bilgi birkimininizi buradan aktarırsanız, sitedeki diğer 5730 XM kullanıcılarıyla birbirimize destek olup fikir alış-verişinde bulunuabiliriz ve bu sayede tanışıp kaynaşmış oluruz. Bütün 5730 XM kullanıcılarını bekliyoruz
Yeni NOKIA 5730... Dinle.Paylaş.Sohbet et

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
    Konu Sahibi
destek olmak isteyen kimse yok mudur acaba? sorumu yardımsever bir forum sakini yada site adminlerimizden biri yanıtlaması mümkün müdür?

--------------- Ekleme ---------------

Soruma yanıt verecek hiçbir admin yok mu yaa??
Ve 5730'u olanlar buradan paylaşım yapmayı düşünmüyo mu?

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
    Konu Sahibi
koskoca sitede benden başka 5730 XpressMusic kullanıcısı yok herhalde yanılıyo muyum?:hmmm:bilmm

sedat8

sedat8

Üye
valla param olsaa alacam da yok işte :D ama güzel telefon hakkını vermek lazım...

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
    Konu Sahibi
fırsatını bulduğun anda hiç vakit kaybetmeden almanı ''şiddetle'' tavsiye ederim :oke::naughty:

'''yeni NOKIA 5730 XpressMusic Dinle.Paylaş.Hisset'''

ahmet orhan

Üye
kardeş bende 5730 varda 5730 da çalışan fıfa 2007 bulamıyorum yardım edebilirmisin

61dossantos61

Üye
ben varım ama burada pek fazla program bulamıyorum telefon için...

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bende 5730 varda 5730 da çalışan fıfa 2007 bulamıyorum yardım edebilirmisin

bide bunu dene:

(NOT:Link, Forumdaki ilgili konudan alıntıdır!)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt