nokia 5730 v.200.12.87 hack gerçek oldu %100 ok

kardeş ne demek istedigini bi açıklasana başka hangi yöntem var 5730 v200 hackleyecek heloox 2.3 falan işe yaramıyor sürekli dosya sertifikalandırmakta ugraştırıyor ben problem yaşadım sadece ama küçük bi dikkat kaybı nedeniyle yoksa bi riski yok

Konu Sahibi
amanın cok risklı proxy ile signsiz denesenız daha iyi olmazmı forumda signed pro bol bu kadar riske degermi ne hackms arkadas senelerdir ugrastırıyor

demek isteği su bu kadar riske girmeye değmezmişte, serfitikalanmış programlar yükleyin forum bolca var diyor arkadas.(ancak sunu bilmiyor bazı sertifikalandırılmış programların bir coğu güvenli kaynaktan alınmayan dosya yüklenemiyor hatasa verdiğinin farkında değil) ama hackli cihazla normal hacksiz cihaz bir olurmu cihazı geliştirmeye yönelen arkadaşlar daha iyi bilir bunu.

dostum 1 numarasın hac.kledim telefonumu elllerine sağlık.....tşk ettim

kardeşim telefonu degiştirdim ve yeniden denedim hack yapmayı bu sefer başardım ilk seferde yaptıgım küçük hata bana bi telefona mal oldu ama kendi dalgınlıgımdı şimdi sorunsuz yükledim emegine saglık tekrar bu arada yükle sırasında sorun yaşayan arkadaşlar olursa yardımcı olurum baya tecrübe kazandım çünkü

halil5

Üye
slm bi çk uğraş sonuncun ebnde cihazımı hackladım. ama rompatcherın güncel versiyounu urmak için kadırdım ve yenisini kuramıyorum. ne yapmalıyım. sistem dosyalarına erişim açık ama değişime izin verilmiyo aci yardım

aziz_555

Üye
<br />
<br />

arkadaslar bu olay bayabi riskli just hack i deneyin teli hack lemesi 1 dk ka surmuyor kendi 5730 umu ben bu sekıl hackledim sadece sertıfıkalandırma sorunu var oda forumda mevcut zaten

Merhaba,

Nokia 5730'uma İzmir'de bir telefoncuya giderek belirttiğiniz ayarları yapmak istedim. Fakat telefon yanlışlıkla downgrade e düştü. Şu an açma kapama sorunu bende de mevcut...

Önerdiğiniz bir servis var mı? Telefoncuyla yakınım, istediğimi yaptırabiliyorum. Şu an aşama aşama hangi işlemleri yaptırmalıyım? Kalibrasyon için sanırım yurtdışından seri numarasına göre bir dosya yazılıp geliyormuş??

Ya da şehrinizi belirtirseniz tamir ücretiyle beraber size de bir ücret ödesem, telefonumu tamir ettirip , sonra elinizdeki sürümü yükleyebilir misiniz?

Dostum Sımdı proGRamı actık telefonun modelını SECtık Tamam DEdık Te o ısaretlı yerleıde işaretleıdm ama mcu ppm veapi verinat ısıkları yanmıyor yakmaya calsıtım olmuyor. Yardım Edermısın..

ayrıca dıger programla jaf programını calıstırken hata veıryor normal mı bu. ama acılıyor program