wOseRa
Üye
-
Konu Sahibi
-
iyi hoş güzel diyorsunda arkadaşım, birde bunun sebebini söylesen. neden almamak lazım ve neden d900iarkadaslar 5200 5300 ve 5700 almayın bunları alacagınıza samsung d900i yada sonyericsson alın daha iyin:
ama ben memnunum 5700'dan .. ? .. !arkadaslar 5200 5300 ve 5700 almayın bunları alacagınıza samsung d900i yada sonyericsson alın daha iyin:
müzik çalardan kasıt müzik menüsünün açıldıkdan sonra kapanmaması ise böyle bir yazılımsal sorunu var. şöyle ki;
Müzik menüsünü açarım. müzik dinlerim ve kapatmak isterim. closed veya çıkış gibi bir seçeneği yok. Ana pencereye dönüp menü tuşuna uzun bastığımda arka tarafta çalıştığını görürüm.
Müziği kapatmanın bir yolunu buldum. Aslında bu bir yazılım açığıoda şöyle;
Bir müzik açarım ve çalma ekranında iken ekolayzer menusune girerim ve ekolayzer ı elle ayarlama kısmında iken sol soft *** ile gelen menuden çıkış seçerim.
Sonuç: Müzik menüsü tamamen kapanır. Oysaki sadece ekolayzer kapanmalıydı)
masumruk arkadaşımın yazdığını dikkate alırsan telefonun sistemine zarar vermiş olursun bende de 5700 xm var ben kolayını bultum jbak taskman(konularda var)bu programı indir. orda çalışan bütün uygulamalar gözüküyor programı açıp müzik çaların üzerindeyken c tuşuna bas evet de kapandı işte5700 müzik çaları kapanıyomu yoksa kapanmıyomu arkadaşlar bi yardım lüfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?