Nokia 5610 sorun

Sponsorlu Bağlantılar

taromisaki

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5610 sorun
telefonda ara sıra takılmalar oluyor ve kamera bazen(şarj tam olsa bile) beklemede diyor.Artık bunaldım

Ne yapmalıyım? onerebileceginiz bir şey var mı?genpa kvk garantili yapılmaya gondermem gerekirmi?

yardım edenler için şimdiden teşekkürler

berkan.

Üye
bende telimi yeni değiştirdim 5610 alcaktım bozuk olduğundan piyasadan kalkıo dediler ben de n81 aldım.benim bildiğim kadarıyla 5610 ların hepsi öyle.servise git sor yardımcı olurlar

nbaki

nbaki

Üye
5610 kullanıyoum 1 hafta kadar oldu alalı henuz hıcbır problem yasamadım.

dogan652

Üye
aynı sorun bendede var pişman oldum aldığıma :vur:vur:vur

hasan_09

Üye
bendede 5610 var ve çok mutsuzum teli aldığımın ikinci günü servise göndermek zorunda kaldım üst tuşları basmıyodu

artexerxes

Üye
bende 2 hafta önce 5610 aldım ve hiçbir problemle karşılaşmadım

degerli43

degerli43

Üye
5610 da 3110c gibiymiş sorunlu

Ozan

Ozan

Admin
Servise götürüp yeni version ile güncelletirseniz sorun düzeliyor diye duydum, servise gidip sikayetlerinizi söyleyerek sürüm güncellemenizi siddetle öneririm

mustimix41

mustimix41

Üye
off yha bi hangi teli dusunsem hep eksi hep eksi kafam bulandı dusunmekten bu teliş istiyodum bundanda sogumaya basladım yhaa:agla:vur

rap_man

Üye
bn de yeni aldım 5610 . Çok şükür hiç bi problemi yok sadece program atılmıo ya da bn bilmiom artık.neyse bnce ii bi telefon

i.dem32

i.dem32

Üye
5610 1 ay oldu alalı şu ana kadar hiç bir problem yaşamadım. çok güzel ve hoşuma gidiyor. firmware yaparak 6.60 versionuna yükselttim. bence her konuda mükemmel bir telefon diğer kullanan arkadaşlar bu konuda biraz şanssız galiba. BİRDE BOZUK OLDUĞUNDAN PİYASADAN KALKIYO GİBİ SAÇMA SABAN <KULAKTAN DUYMA LAFLARLA HOŞUNA GİDEN ALACAK ARKADAŞLARIN KAFASINI KARIŞTIRMAYIN.... BÖYLE BİŞİ VARSA Da YAZIYORSAN KAYNAK VE DELİL GÖSTERMENİZ LAZIM.... şu ana kadar böyle bişi yok çokta araştırdım.... gidin mağazalara çatır çatır da satılıyo..... alacak arkadaşlar son firmware vedsiyonu olan 6.60 yükleyip keyfine baksınlar..... şiddetle tavsiye ediyorum.

caglar.akarsu

Üye
walla bnm yaklasık 1 ay olcak demınkı arkdsın dedıqı qıbı bende mutluyum takılma falan ws bı sorunlada karsılasmadım suana kadar ama tek kotu yanı snbıan s40 olması prgram almaması ama bence programlık bı ıhtıyac duymadm ıcınde hersey mewcud cok oynarsan sarj cabuk bıtıyo ama normalde 2 gun gıdıyo arkdslar bence gusel tel. bıde i.dem32 demısn vedsiyonu olan 6.60 yukleyın nasıl yukluycez ne ıse yarıyo

tunchakan

Üye
bu 6.60 version nsl yükleniyo arkdaslar bide ingilizce mi? tşkler

i.dem32

i.dem32

Üye
walla bnm yaklasık 1 ay olcak demınkı arkdsın dedıqı qıbı bende mutluyum takılma falan ws bı sorunlada karsılasmadım suana kadar ama tek kotu yanı snbıan s40 olması prgram almaması ama bence programlık bı ıhtıyac duymadm ıcınde hersey mewcud cok oynarsan sarj cabuk bıtıyo ama normalde 2 gun gıdıyo arkdslar bence gusel tel. bıde i.dem32 demısn vedsiyonu olan 6.60 yukleyın nasıl yukluycez ne ıse yarıyo

Aşağıdaki linkte çok güzel açıklanmış

http://www.maxicep.com/symbian-dest...a-tel-icin-yazilim-guncelleme-yeni-63529.html

umarım bu yardımcı olacaktır...

Sayın Çağlar arkadaşım,,,,, ne işe yaradığını şöyle özetleyebiliri;;;; eski versiyonlardaki donma olayı sürgüyü açtıktan sonraki 3 saniyelik gecikme ve müzik geçişlerinde kısık desteki patlama olayı tamamen iyileştirilmiş..... tüm sorunlar giderilmiş denilebilir...

ama diye programla product codunu değiştirmeniz gerekecek. çünkü mevcut codla yeni firmware yok diyor..
aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

Kırmızı için aşağıdaki product codunu kullanın (TÜRKÇE DİL)
0552217

Mavi için aşağıdaki product codunu kullanın (TÜRKÇE DİL)
0552286

Şimdi diyeceksiniz NSS nasıl kullanılır.. product cod nasıl değiştirilir.... buda aşağıdaki linkte anlatılmış.

http://www.maxicep.com/symbian-dest...k-dilin-ingilizce-olmasina-cozum-5-89677.html

NOT: Yapılacak firmware işlemi riskli bir işlemdir... yeterli derecede bilgisi olmayanın yapmamasını öneriyorum......

eğer ben bunlarla ugraşamam diyorsanız... götürün servise son firmware attırın.... servise götüremeyecek durumdaki arkadaşların yukarıdaki işlemleri yaptığı takdirde sorunsuzca telefonlarını kullanabilirler...

hepinize kolay gelsin umarım yardımcı olmuşumdur...

saygılarımla...............

--------------- Ekleme ---------------

bu 6.60 version nsl yükleniyo arkdaslar bide ingilizce mi? tşkler

sevgili tunchakan;;;; version yüklemesini yukarı mesajımda anlattım... verdiğim product kodlarını telefonunun rengine göre NSS ile değiştirip yüksersen tamamen orjinal türkçe oluyorrrr... şu an ben sorunsuzca kullanıyorum.

saygılarımla kolay gelsin

prestij06

Üye
telefonu hor kullanmayın hafızasını full doldurmayın ben de alalı 1 hafta oldu manyak bi telefon görünüş özellikler ve en önemlisi müzik süper kalite

son_durock

Üye
arkadaslar acık secik soluyorum macar ve finlandiya dan baska almayın alırken kapagı cıkarıp bi zahmet bakın...ve versiyonunu BİLEN BİRİNE SORDURTUN telefon harikaaaa...ben kullanıyorum..bunları yaptgınız takdirde kusursuz bi tel..

serkanizm_31

Üye
Arkadaşlar bende alalı 1.5 ay oldu menmunumda benimki çinmalı galiba ama arkadaşlar her ne marka nokia telefon alacaksanız içinde nokia a.ş türk garantisi olmadan kesinlikla almanızı tavsiye etmem ben aldım ama benim yaptıgım aptallıgı kimsenin yapmamasını isterim

kemalom

Üye
ben yaklaşık 3 aydır kullanıyorumhiç bir sorun kalmadı. güncellemeyi de ben kendim yaptım . şu an canavar gibi.

peacemackers

peacemackers

Üye
2 aydır kullanıyorum 5610 mükemmel çalışıyor bir sorunum yoq allaha şükür

britcimm

Üye
yaaw ben bu proğramı nasıl yüklüceğğimi anlamadım nolur yardım edin yaaa

Takipçi Satın Al

Üst Alt