Nokia 5610 sorun

Sponsorlu Bağlantılar

emin_yaralı_can

Üye
5610 d-1 xprees mükemmel kullanmasını bilmelisiniz kardeşlerim yanlız şu ingilizceyi türkçeye bi çevirme sayfaları kitli olmasa yapabilicez malesef kitli şifre çözücüler buyurun bu işi size bıralıyorum

--------------- Ekleme ---------------

kötü diyosunuz nokia bu siteye girip memnunlar desinler hemen yapalım türkce çeviriyi derler lütfen kötü demeyelim yoksa dahada çok üzülecegiz

--------------- Ekleme ---------------

kötü diyosunuz nokia bu siteye girip memnunlar desinler hemen yapalım türkce çeviriyi derler lütfen kötü demeyelim yoksa dahada çok üzülecegiz lütfen anlayışlı arkadaşlarım anlayışlı kardeşlerim sabır diyelim nerdeyse 3 haftadır ugraş veriyorum ama bi türlü olmuo kardeşlerim simdiden sabrınıza teşekkurler

bateris07

Üye
arkadaşlar bende 5610kullanıyorum ama foto çekerken ön kamera nasıl açılıyo bilmiyorum..

gokhan_5516

gokhan_5516

Üye
versiyon güncelleme yapın

bateris07

Üye
gökhan kardeş versiyon güncellemenasıl yapılıyo ve o ön kamerayı açmam için iyi bişey mi?

Kasimpasali28

Üye
Ön kamera sadece 3g aramalarında açılıyor sanırım.

Telefonda tam müzik çalarken yaklaşık 1.5 metreden düşürdüm ve ses kesildi birden hoparlör bozuldu ama kulaklıkla ses çıkıyor :) hiçbir problem de yok.

Black Calamith

Black Calamith

Üye
Benim Telefonu Alalı 5 Ay Oldu Ve Hiçbir Sorunla Karşılaşmadım Hatta Turkcell Msn Bile Yükledim Tıkır Tıkır Çalışıyo Ama Programını Gğncellerseniz İyi Olur... Yada Nokia Pc Suite Yi İndirip Kendinizde Güncelleyebilirsiniz... Link Bu

maxicep_21

Üye
saol kardaş eyw..

büşrabjk

Üye
Ben telefonu alalı yaklaşık 2 yıl oldu şu ana hiç bi problemiyle karşılaşmadım gayet kullanışlı bi telefon, almak isteyen olursa tavsiye ederim. şu ana kadar bir kere teknik servise gitti oda sürgüsünü kırdım yanlışlıkla o yüzden.tuşlarında yada kamerasında hiç sorun çıkarmadı tabi bu sorunların çıkmaması için telefonun temiz kullanılması gerektiğine inanıyorum....buna ne kadar inansamda defalarca yere düşürdüm ama hakkatten sağlam telefon çiziği bile yok

nuro067

nuro067

Üye
bende de aynı sorun vardı 2.el aldım kasıyodu donuyodu sonra nokia nın sitesinden güncelleme indirdim usb kablosyla telefonumu güncelledim şimdi 0 gibi oldu en ufak kasma yok denemenizi tavsiye ederim

Takipçi Satın Al

Üst Alt