walla bnm yaklasık 1 ay olcak demınkı arkdsın dedıqı qıbı bende mutluyum takılma falan ws bı sorunlada karsılasmadım suana kadar ama tek kotu yanı snbıan s40 olması prgram almaması ama bence programlık bı ıhtıyac duymadm ıcınde hersey mewcud cok oynarsan sarj cabuk bıtıyo ama normalde 2 gun gıdıyo arkdslar bence gusel tel. bıde
i.dem32 demısn vedsiyonu olan 6.60 yukleyın nasıl yukluycez ne ıse yarıyo
Aşağıdaki linkte çok güzel açıklanmış
http://www.maxicep.com/symbian-dest...a-tel-icin-yazilim-guncelleme-yeni-63529.html
umarım bu yardımcı olacaktır...
Sayın Çağlar arkadaşım,,,,, ne işe yaradığını şöyle özetleyebiliri;;;; eski versiyonlardaki donma olayı sürgüyü açtıktan sonraki 3 saniyelik gecikme ve müzik geçişlerinde kısık desteki patlama olayı tamamen iyileştirilmiş..... tüm sorunlar giderilmiş denilebilir...
ama
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
diye programla product codunu değiştirmeniz gerekecek. çünkü mevcut codla yeni firmware yok diyor..
aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.
Kırmızı için aşağıdaki product codunu kullanın (TÜRKÇE DİL)
0552217
Mavi için aşağıdaki product codunu kullanın (TÜRKÇE DİL)
0552286
Şimdi diyeceksiniz NSS nasıl kullanılır.. product cod nasıl değiştirilir.... buda aşağıdaki linkte anlatılmış.
http://www.maxicep.com/symbian-dest...k-dilin-ingilizce-olmasina-cozum-5-89677.html
NOT: Yapılacak firmware işlemi riskli bir işlemdir... yeterli derecede bilgisi olmayanın yapmamasını öneriyorum......
eğer ben bunlarla ugraşamam diyorsanız... götürün servise son firmware attırın.... servise götüremeyecek durumdaki arkadaşların yukarıdaki işlemleri yaptığı takdirde sorunsuzca telefonlarını kullanabilirler...
hepinize kolay gelsin umarım yardımcı olmuşumdur...
saygılarımla...............
--------------- Ekleme ---------------
bu 6.60 version nsl yükleniyo arkdaslar bide ingilizce mi? tşkler
sevgili tunchakan;;;; version yüklemesini yukarı mesajımda anlattım... verdiğim product kodlarını telefonunun rengine göre NSS ile değiştirip yüksersen tamamen orjinal türkçe oluyorrrr... şu an ben sorunsuzca kullanıyorum.
saygılarımla kolay gelsin