Nokia 5530 XpressMusic

Sponsorlu Bağlantılar

darülmendep

darülmendep

Üye
3G niye yok yavvv

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Evet büyük eksikliik:)

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Bi nevi evet...

Odysseus

Odysseus

Üye
Birçok arkadaşımız şu yok bu yok diye yorumlar getirmiş ancak daha profesyonel yorumlara ihtiyacımız var. Şöyle ki;

Birincisi cihaz 5800'ın kısılmış hali. Yani 5800'ın bazı özeleliklerine ihtiyacı olmayan kesim, bu cihazı alabilir. Örneğin herkesin GPS'e ihtiyacı olmayabilir, ya da görüntülü konuşma, 3G herkes için ihtiyaç değildir. Nokia bunu düşünerek bu cihazı tasarlamış.

İkincisi cihaz ergonomik olarak 5800'dan daha başarılı olmuş diyebilirim. 5800'ın cevaplama ve sonlandırma tuşları son derece çirkin görünüyor.

Cihazda W-Lan olması önemli bir avantaj.

Bir diğer avantajı Symbian işletim sistemini kullanıyor olması.

Unutmamak gerekir bu cihaz 5800 ya da iPhone sınıfında değildir. Cihaz, Samsung Star sınıfındadır. Dolayısıyla yakın zamanda sınıfının lideri konumuna çıkacaktır. Bu cihazı 5800 ile kıyaslamak, onda şu vardı bunda bu yok demek, Çin Malı dokunmatik telefonlar ile, orjinal iPhone'u kıyaslamak anlamındadır.

Maxicep üyelerinden daha profesyonel, daha okunması zevkli yorumlar bekliyoruz...

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Özür dilerim o zmn:)

Odysseus

Odysseus

Üye
Sözüm meclisten dışarı :)

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Tamam:)

Neverex

Üye
    Konu Sahibi
Birçok arkadaşımız şu yok bu yok diye yorumlar getirmiş ancak daha profesyonel yorumlara ihtiyacımız var. Şöyle ki;

Birincisi cihaz 5800'ın kısılmış hali. Yani 5800'ın bazı özeleliklerine ihtiyacı olmayan kesim, bu cihazı alabilir. Örneğin herkesin GPS'e ihtiyacı olmayabilir, ya da görüntülü konuşma, 3G herkes için ihtiyaç değildir. Nokia bunu düşünerek bu cihazı tasarlamış.

İkincisi cihaz ergonomik olarak 5800'dan daha başarılı olmuş diyebilirim. 5800'ın cevaplama ve sonlandırma tuşları son derece çirkin görünüyor.

Cihazda W-Lan olması önemli bir avantaj.

Bir diğer avantajı Symbian işletim sistemini kullanıyor olması.

Unutmamak gerekir bu cihaz 5800 ya da iPhone sınıfında değildir. Cihaz, Samsung Star sınıfındadır. Dolayısıyla yakın zamanda sınıfının lideri konumuna çıkacaktır. Bu cihazı 5800 ile kıyaslamak, onda şu vardı bunda bu yok demek, Çin Malı dokunmatik telefonlar ile, orjinal iPhone'u kıyaslamak anlamındadır.

Maxicep üyelerinden daha profesyonel, daha okunması zevkli yorumlar bekliyoruz...

Aynen katılıyorum sana Adem :yuru

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Adem abi zaten profesyonel yorumu yapmış:)

anjelique85

anjelique85

Üye
Ben kullanıyorum telefonu gayette şık ve kibar bi telefon 3g yi önemsemeyenler için ideal...Ufak ve ince 5800 daha kaba ve alt cevaplama tuşları guzel değil ...symbian işletım sıstemıne sahıp,internet kullanımı mukemmel sayfalar cok hızlı acılıyor,ekranda facebook gibi kısayol tuşlarına sahip,xpressmusic olmasından dolayı ses mukemmel mesaj kısmında Qklavye ve normal telefon gorunumunde msjlaşma mevcut tırnak algılıyor..Dezavantajları: arka kapak kısmı pek iyi degıl takıp cıkarırken kırılcak die dikkat ettiriyor ve çabucak çizilebılıyor(arka kaapak ekran değil) mesaj yazarken uzun mesajlarda yavaşlıyo telefon ...Fiyatına güzel bi telefon samsung stardanda cok cok üstün bi telefon bnce kıyaslanamaz

DERBEDER-34-

Üye
açıkcası pek beğenmedim.. ama paylaşan arkadaşa teşekkürler...

zipp0

Üye
Müthiş telefon.Bir kere çok ufak ve cep telefonu adını hakediyor.Eğer bunun adı cep telefonuysa heralde Iphone cep tokacı adını,5800 da araba takozu adını rahatlıkla hakeder.Onlar cep telefonuysada buna çakmak cebi telefonu demek daha doğru olur o zman :)
3g yokmuş soruna bak.Kaç kişi 3g kullanıyor ? Hadi kullandı diyelim kaç kişi o masrafı karşılayabilecek ? Gps ise saece geçici bir heves sonuçta dağcı değiliz,ayrıca Google Maps yüklenince 3-4 km hata payıyla yerinizi gösteriyor zaten.Yani dağda kalırsanız hangi dağ olduğunu öğrenebilirsiniz rahatlıkla.
Ekran çözünürlüğü zaten müthiş.Fiyatıda çok iyi hatta Samsung Star yada Lg Cookie gibi dandik dokunmatiklerin 400'e satıldığını düşünürsek çok çok ucuz.
Müzik telefonu olduğu için sesi zaten dehşet özellikle kulaklıkla farkı hissediyorsunuz.W-lan çekişi süper,kamerası iyi daha ne olsun.
Kötü yönleri ise, arka kapak oynuyor,müzik çalarda klasör çalma yok (çalma listesi yapmak uzun sürüyor mp3 coksa) birazda şarz kısa gitmesi sayılabilir.

tanaskan

tanaskan

Üye
şöyle bi durum var..5800 fıyatının düşmesi bu cihazın satmasına engel oldu...5800'dan daha pahalı şu anda..tercih sebebi olmayabilir..

Neverex

Üye
    Konu Sahibi
şöyle bi durum var..5800 fıyatının düşmesi bu cihazın satmasına engel oldu...5800'dan daha pahalı şu anda..tercih sebebi olmayabilir..

Yapma ya kötü oldu şimdi tüh sen galiba bu işlerden anlayan birisin ne zaman düşer fiyatı?

PvpLeader

Üye
Walla arkadaşLar 5800 şuan aynı fiyata düştü bu telefon iLe bende 5800 tercih ettim ama çok sıkıntılı bir telefon olduğunu söylediler hemde stokda yokmuş 1 hafta daha bekliyemem bende bu sefer 5530 siparişi verdim güzel bir telefona benziyor kısmetse bu akşam kavuşucam :)

kalbimdeki_dua

Üye
bende aldım ama ben buna msn yukleyemıyorum yardımcı olursanız sevınırım :hmmm

crazysezer

crazysezer

Üye
arkadaşlar çok güzel bi telefon tavsiye ederim kibar güzel çözünürlük muhteşem sesi anlatılmaz 3g kullanmıyorum işim olmaz wifi si çok güzel çekiyor dokunmatik çok hassas bana göre 5800 dan daha iyi teli almadan önce 2sinide elime aldım ve kararımı 5530 dan yana kullandım :oke:

Üst Alt