Neverex
Üye
eline sağlık kardeş sen bu telefonu baya sevdin galiba..
Ne demek arkadaşım maksadım burada bu telefonu alacak arkadaşlara bilgi vermek

eline sağlık kardeş sen bu telefonu baya sevdin galiba..

Evet büyük eksikliik![]()
Birçok arkadaşımız şu yok bu yok diye yorumlar getirmiş ancak daha profesyonel yorumlara ihtiyacımız var. Şöyle ki;
Birincisi cihaz 5800'ın kısılmış hali. Yani 5800'ın bazı özeleliklerine ihtiyacı olmayan kesim, bu cihazı alabilir. Örneğin herkesin GPS'e ihtiyacı olmayabilir, ya da görüntülü konuşma, 3G herkes için ihtiyaç değildir. Nokia bunu düşünerek bu cihazı tasarlamış.
İkincisi cihaz ergonomik olarak 5800'dan daha başarılı olmuş diyebilirim. 5800'ın cevaplama ve sonlandırma tuşları son derece çirkin görünüyor.
Cihazda W-Lan olması önemli bir avantaj.
Bir diğer avantajı Symbian işletim sistemini kullanıyor olması.
Unutmamak gerekir bu cihaz 5800 ya da iPhone sınıfında değildir. Cihaz, Samsung Star sınıfındadır. Dolayısıyla yakın zamanda sınıfının lideri konumuna çıkacaktır. Bu cihazı 5800 ile kıyaslamak, onda şu vardı bunda bu yok demek, Çin Malı dokunmatik telefonlar ile, orjinal iPhone'u kıyaslamak anlamındadır.
Maxicep üyelerinden daha profesyonel, daha okunması zevkli yorumlar bekliyoruz...

açıkcası pek beğenmedim.. ama paylaşan arkadaşa teşekkürler...

şöyle bi durum var..5800 fıyatının düşmesi bu cihazın satmasına engel oldu...5800'dan daha pahalı şu anda..tercih sebebi olmayabilir..