Nokia 5320 XpressMusic

Sponsorlu Bağlantılar

kaan48300

kaan48300

Üye
Şarjı az gidiyor doğru.. Böyle multimedya telefonlarında en az 1000mAh batarya gücü olmalı bence.. Nokia büyük hata yapıyor..

ltfllh

ltfllh

Üye
kaan kardeş sanırım senin fw 4.13 ben yapamadım hataçıkıyo sende karşılaştınmı nasıl yaptın güncellemeyi

--------------- Ekleme ---------------

kaan kardeş senin versiyon 4.13 herhalde ben yükleyemiyorum hata veriyo sen nasıl attın versiyonu

müco94

Üye
bende bu telefonu kullanıyorum ama çok memnunum. bayada ii ses veriyo. yazılımını güncelleyince daha fazla ve daha ii ses veriyo. en son sürüm çıktı tavsiye ederim:D:D

yakubyavuz

Üye
aynı

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
tema efektleri yok diye yakında satacam

fatihtinmaz

Üye
bende aldım şarjı bi iki hafta gidiyo siz çok kullanyonuz

omer1230

omer1230

Üye
şarjı 1 hafta gidiyo diyen arkadaş böyle yalan olmaz,hiçbirşey yapmadan bir kenara bıraksan 2 gun anca gider,nokia sayfasında her yazanada inanmayın 24 saat muzık calmaz bu alet en fazla 5 - 6 saaat!sonra şarj gumler!batarya boyutu cok küçük o yüzden şarj hemen bitiyor, tüketiciyi cezbetmek için üresitici sallar böyle 300 saat bekleme süresi 200 saat konuşma süresi zart zurt!!

aynen

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
şarjı 1 hafta gidiyo diyen arkadaş böyle yalan olmaz,hiçbirşey yapmadan bir kenara bıraksan 2 gun anca gider,nokia sayfasında her yazanada inanmayın 24 saat muzık calmaz bu alet en fazla 5 - 6 saaat!sonra şarj gumler!batarya boyutu cok küçük o yüzden şarj hemen bitiyor, tüketiciyi cezbetmek için üresitici sallar böyle 300 saat bekleme süresi 200 saat konuşma süresi zart zurt!!

Yaklaşık 14 aydır bu telefonu kullanıyorum ve günde 6-7 saat "radyo" ile ekstra hoparlörlere bağlayarak müzik dinliyorum ve telefonu o kadar kurcalıyorum ki elimden düşmüyor özellikle radyo dedim çünkü radyo mp3 dinlemekten fazla şarj harcıyor bu telefonla 24 saat kesintisiz mp3 ü kulaklıkla çok rahat dinleyebilirsin(dış hoparlörle denemedim :S ) 2 gün 4-5 er saat mp3 dinlediğimi bilirim birde şu var malum 16milyon renkli bir parlak ekrana sahip bu telefonun her dk ışığını yakarsanız ve telefonu sık sık kapatır açarsanız şarjının uzun süre gitmesini beklemeyin ben hiç kapatmıyorum radyo dinlemediğim günlerde 2-3 gün gidiyor şarjım telefona dünyanın ıvır zıvırını yükledim ayda 1 kere ancak kapatıyorum telefonu :)) maşşallahı var anlayacağınız :) telefonumu seviyorum (ah bir de tema efektlerini eklemenin bir yolu olsaydı :S )

omer1230

omer1230

Üye
maviside kırmızısıda çok güzel

bek1905

bek1905

Üye
bende aldım şarjı bi iki hafta gidiyo siz çok kullanyonuz
eskiden çelik batarya satılıodu 3310 lar için fln..ozamanlar bile içeriğinde hiç bişy olmayan o eski telefonlar taş çatlasa 1 hafta gidiodu..nasıl oluo da teknolojinin son harikalarını içinde barındıran..ne ararsan bulabileceğin..ve özellikle müzik sevenlerin kullandığı bi telefonun şarjı nasıl 2 hafta gidio anlayamadım ben...anlayabilen bi arkadaş varsa bana da anlatsın da bende oyle kullanim telefonumu...benmki 2-3 gün gidio en çok acaba ben mi hata yapıom :D...yada sen kapatıon telefonu 1 hafta sonra açıp oyle mi kullanıon şaştım kaldım :D :D :d:

kral3333

Üye
wedhot 5320 yi ne kadara nerden aldın acaba ?

--------------- Ekleme ---------------

wedhot Nokia 5320 XpressMusic ne kadara nerde bulabilirim ?

burakdogruyol

burakdogruyol

Üye
Nokia 5320 XpressMusic Red (Kırmızı), garantisinin bitmesine 8 ay var. Kızılay Kılavuzlar İletişim'den alındı. Kulaklık, Usb Kablo, 1GB hafıza kartı vb tüm aksesuarları bulunmaktadır, orjinal ve 'dur. Kutusu ve CD'si, garanti belgesi vardır. 250 TL.

muymuyaa

Üye
kardes bende de pıt pıt dıe ses gelıo nasıl olacak versıyonu guncelleyınce gecıor mu

vedat533

vedat533

Üye
sevmedim e66 başka tanımam:naughty:

Üst Alt