Nokia 5320 Sıfır bulamıyorum üretim kalktı mı acaba

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Crazy_Delly

Crazy_Delly

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5320 Sıfır bulamıyorum üretim kalktı mı acaba
arkadaşlar 6233mü satıp üstüne biraz daha para katıp 5320 xm alacağım ama sormadığım yer kalmadı hep yok diyorlar nokia shopları aradım telesesi aradım yok diyorlar hep yurtdışından getirsem diyorum hep hatta ve çekim sorunu yaşıyorum acaba ankara içinden sıfır alma şansım yokmu şimdiden teşekkürler

futbol123

futbol123

Üye
sıfırı artık kalmamıştır

Crazy_Delly

Crazy_Delly

Üye
    Konu Sahibi
yurtdışında var sanarım ordan getirecem yada kendim alacağım sağolun

seko348

Üye
al arkadasım burdn alabılırsın kapıdan odemede yapabılıyorsun sorunsuz...

Crazy_Delly

Crazy_Delly

Üye
    Konu Sahibi

loddin

Üye
bulma ihtimalin çok çok az bee komutan. 5320 5730 gibi telefonların üretimi nokıa tarafından durduruldu. bunun sebebi olarak hızlı gelişen teknoloji öne sürüldü. ama inşallah bulursun :hmmm

--------------- Ekleme ---------------

we şunu da ekleyim bu iki telefon teknosa gold gibi mağazalarda bile çok az sayıda bulunmaktaydı ve oralarda tükendi bile

merd iven

merd iven

Üye
bende bulamıyorum :'( artık ümidimi kestim 5320 den ya 5130 yada 6300i alacağım

clubnokia

clubnokia

Üye
Arkadaşlar ürün bulundugunuz şehirdeki kvk ve genpa stok konumuna göre değişkenlik gösterir ama kesinlikle kvk stoklarında mevcut. Genpa da ' aydır o üründen yok ama kvk da var
mağazalarda bulamıyosan KVK sitesinden sipariş ver kvk da 5230 çok var güven bana :)

merd iven

merd iven

Üye
Arkadaşlar ürün bulundugunuz şehirdeki kvk ve genpa stok konumuna göre değişkenlik gösterir ama kesinlikle kvk stoklarında mevcut. Genpa da ' aydır o üründen yok ama kvk da var
mağazalarda bulamıyosan KVK sitesinden sipariş ver kvk da 5230 çok var güven bana :)

kardeş ''5230'' değil ''5320'' :)

OğuzcanAbi

Üye
telefon bu

bu deil

Ogün Zaman36

Üye
aYnen kRdeşimya ßenDe aRıyoRumDa amCaLarımın aRkadaşLarı vaR teLEfoncu hiçßiRinDe y0q ama ßiRisine -- sipaRiş eTmesini isTedim Tm DeDi inşaLlah qeLir ;)

burakdogruyol

burakdogruyol

Üye
Nokia 5320 XpressMusic Red (Kırmızı), garantisinin bitmesine 8 ay var. Kızılay Kılavuzlar İletişim'den alındı. Kulaklık, Usb kablo vb tüm aksesuarları bulunmaktadır, orjinal ve fulldur. Kutusu ve CD'si, garanti belgesi vardır.

Maxicep.com - Nokia 5320 XpressMusic Red (Kırmızı-Siyah)

Sahibinden.com İlan no: #30426953

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt