NOKIA 5320 Hack Sorunu.!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kaan48300

kaan48300

Üye
    Konu Sahibi
NOKIA 5320 Hack Sorunu.!
Arkadaşlar öncelikle çok çaresiz kaldığım için bu konuyu açıyorum..
Ve konunun yeri bence en uygun yer Symbian destek..
Herneyse çoğu s60v3 System hack bölümündeki 'Sabit' konularda çoğu arkadaş biryerde takılmış ve soru sormuşlar ama cevapları göremedim ben..54 sayfalık bi konu var ve 53 sayfasıda sorularla dolu..
(Gözümden kaçtıysa cevaplar affola..:mahcup:)

Herneyse gelelim problemime (Umarım benimle aynı sorunu olan arkadaşlar bu konudan yararlanır.)

Ben bir NOKIA 5320 XpressMusic kullanıcısıyım ve Telefonumun versiyonu v3.25
Genel olarak Symbianlarda emek hırsızlığı olmasın diye Dijital Sertifika diye birşey icat etmişler ama gerçekten çok sinir bozucu bir güvenlik sistemi..Yani kafamıza göre herşeyi yükleyemiyoruz :bann:

Bende çözüm olarak telefonu hacklemek diye birşey öğrendim Amaç C/SYS klasörüne erişmek galiba..
Ve birçok programla birçok yolu var..
Sıralıyım size denediğim yolları;

1- HelloOx yöntemi;
Helloox'u elimdeki 20yıl süreli Opda sertifikası ile sertifikaladım ve yüklemeye çalıştım sonuç= 'İstenilen uygulama erişimine izin verilmedi' hatası. (Her versiyonunu denedim)

2- Secman Yöntemi;
Secmanı telefonu başarılı bir şekilde kurdum. Uygulamayı açtım 'Welcome to bindpa's security manager installation,Press OK to start installation,This installation takes some time' yazdı OK'a bastım yazıda biraz zaman alır diyor ama 2 saniye içinde yükleme bitti yazısı geldi bana ve OK'a bastım 'Telefona reset atın' yazdı. Resetledim, TEkrar programa girdim yine aynı yazı yazdı bu sefer OK'a basınca programdan attı.Tekrar denedim aynı şey oldu...

3-HElloCarbide Yöntemi
Bu programıda başarılı bi şekilde kurdum Daha sonra Kayıtlı Xplore v1.22 'yi arkada attım hello'yu açtım Menü1 yaptım programdan otomatik çıktı daha sonra Xploreye geçtim ve sonuç= SYS klasörünü görebiliyorum ama GİREMİYORUM!Tekrar yaptım aynı işlemi sonuç AYNI!!... :bann:

Sorunu çözüm arkadaşlar buyrun link;
http://www.maxicep.com/s60-3rd-sist...music-v3-25-symstem-hack-basardim-246318.html

kaan48300

kaan48300

Üye
    Konu Sahibi
Yazmayı unutmuşun ben telefonu hacklemeyi başardım ltfllh arkadaşım yinede ilgin için teşekkürler.. :yuru

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Yazmayı unutmuşun ben telefonu hacklemeyi başardım ltfllh arkadaşım yinede ilgin için teşekkürler.. :yuru
hangi sistemle hacklediğini yazsaydın keşke.....diğer 5320 kullanıcılarına fikir olur enazından

ltfllh

ltfllh

Üye
olsun kardeş yapamayan varsa denesin bi 5320 hacklemeyi bu yöntemle

--------------- Ekleme ---------------

kardeş telefon nasıl memnunmusun bende düşünüyorum almayıda benim için müzik oyun bide tasarım çnemli nasıl karşılar benim ihtiyaçlarımı

kaan48300

kaan48300

Üye
    Konu Sahibi
olsun kardeş yapamayan varsa denesin bi 5320 hacklemeyi bu yöntemle

--------------- Ekleme ---------------

kardeş telefon nasıl memnunmusun bende düşünüyorum almayıda benim için müzik oyun bide tasarım çnemli nasıl karşılar benim ihtiyaçlarımı

Telefon harika dostum, 369MHz işlemci ile kasılmadan harika 3D performansı veriyor.. Özellikle N-gage desteklemesi harika ben onuda hallettim n-gage'i olarak oynayabiliyorum..Müzik kalitesine denecek laf yok zaten adı üstünde XpressMusic. Tasarım zaten harika Müzik tuşları çok şekil duruyor..Zaten en ucuz Symbian s60'lardan biri bu telefon..Şiddetle tavsiye ederim..

ltfllh

ltfllh

Üye
tmm kardeş saol bilgiler için bide yeni fw çıkmış 5.16 5320 ye onu yükledinmi sen telefon çok ii müzik çalıyomuş die duydum daha yenilik çokmuş

kaan48300

kaan48300

Üye
    Konu Sahibi
tmm kardeş saol bilgiler için bide yeni fw çıkmış 5.16 5320 ye onu yükledinmi sen telefon çok ii müzik çalıyomuş die duydum daha yenilik çokmuş

evet yeni Firmware 5.16 çıkmış fakat Phoenix için çıkmış.. Yani daha NSU'da yok ben tedirgin oldum işin açıkçası NSU'ye gelmesini bekliyorum update etmek için ama bazı kişiler çoktan 5.16'ye geçmiş ve Müzik kalitesinde artış var diyorlar.Özellikle 5320 diyince akla Süper basslar geliyor ben telefonu almadan önce herkez böyle diyordu ben inanmıyordum ama aldım ve bi dinledim yazılanların ne kadar doğru olduğunu anladım..
Fakat 5.16'ile gelen bi Türkçe karaketler ile mesaj yazınca kasma olayı varmış belki NSU ile çıktığı zaman bu fixlenmiş olarak çıkabilir.
Bende şuan v4.13 Yani NSU'da en son firmware yüklü tek kusuru Tarih sorunu arada bir takılıyor tarih mesela bugün ayın 4'ü akşam saat 23:59'dan 00:00'a geçince tarih 5 olmalı ama 4'de kalıyor..Tabi herzaman değil..
v3.25'de ise telefondaki işlemci normalde 369MHz fakat 192 MHz olarak görüyordu o beni çok tedirgin etmişti acaba telefonum çin malı filanmı diye düşündüm fakat FW'yi update edince 369MHz yazmaya başladı..

Kısacası 5320 XpressMusic diyince akan sular duruyor..! :D

ltfllh

ltfllh

Üye
tmm kardeş anladım saol tehlikelimi bu phoenix çoğu kişi yapmışta

kaan48300

kaan48300

Üye
    Konu Sahibi
Tehlikelimi değilmi bilmiyorum ama ben hiç denemedim ve sonuçta NSU nokia'nın orijinal programı en güveniliri phoenix'te nokianınmış fakat şuanda nokia ile pek alakası yok sanırım nokia'nın phoenixle bağlarını ayırmasının bi sebebi vardır heralde.. :S

ltfllh

ltfllh

Üye
tabi haklısın nsu ile yapmak en doğrusu

samet71_

Üye
ii akşamlar arkadaşlar ben nokia 5320 kullanıyorum şimdiye kadar cok memnundum ama bır kac gun once telefonum teknık servıse vermıstım geldı ama bır sorunum var telefona yazılım yuklemısler (05.16) ama telefonum mesaj yazarken cok yavaşlıyor ne yaptıysam olmadı nokia software den eskı yazılımı yuklemek ıstedım olmadı bana yardımcı olursanız eskı yazılım olan 4.13 un download lınkı olan warsa yardımcı olur musunuz lutfen

ltfllh

ltfllh

Üye
kardeşim gerek yok 4.13 yapmaya sen yazma dilini ingilizce yap düzelir

cowkun

Üye
acaba n gage ısını nasıl hallettın ben beceremedım ya n gage de oyunlar ucretlı bı oyun a da 9 dolar mı euro mu ne dıo nasıl ucretsız oynana bılıo paylasırsan sevınırm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt