nokia 5310 yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

blade66

Üye
    Konu Sahibi
nokia 5310 yardım
arkadaslar bsy srcm bnm telın kenarındakı müzik tuslarından play tusu içe göçtü ne yapmam gerekıo sızce servıse mı goturmelıyım?????:(

emretok

emretok

Üye
servise götür kendin bişey yapma garanti dışı kalmasın en ii si servis

blade66

Üye
    Konu Sahibi
saol bn daha telı alalı yaklasık 4 ay oldu senın???

Nitrousee

Üye
ya arkadaşlar bende bu telefonu kullanıyorum çok güzel bir telefon fakat sesi çok az çıkıyor yaaaa sesi yükseltebiliyormuyuz bir bilgisi olan var mı: ?

kasalak

Üye
Evet yükselte biliyoruz yazılım güncelleştirme yapıtıktn sonra tam 2 katına çıkıyor süper oluorrr

romulus52

Üye
arkadaşlar malesef şuan güncelleştirme yapılamıyor böyle bir sorunla karşılaşırsanız bunun nedeni nokia telefonunuz değil geçici bir süre 3 telefon biride 5310 güncelleme dosyaları yok en kısa zamanda tekrar konulacaktır diyor sitesinde fakat 11.07.2008 yani oluyo hala koymadılar bende bekliyorum değişim yapıldı telefonum yenisi 3.60 eskisini update etmiştim ses cidden yükselmişti

Mr.Trojan

Mr.Trojan

Üye
blade66:Servisten başka çaren yok bu durumda...

romulus52

Üye
çözümü buldum arkadaşlar product codum yüzünden nsu la olmuyor fakat kvk ya götürdüm adamlar inanılmaz ama şu an nette olmayan varmı yokmu die şüpe edilen 7.01 yüklemişler temaları telefonun kırmızıdan vişne çürüğüne dönmüş medya menüsünde youtube die bişi gelmiş ses muazzam çok arttı restart problemim kalmadı

arifcetiner

Üye
Sesi az çıkıyor diyenler için; Güncelleme sonunda kendini 2 ye katlıyor diyebilirim kesinlikle.

karizmatik-akif

Üye
nokianın sitesisinden yazılımı yükleye bilirsiniz daha yeni yükledim telefonda ne gibi değişikliker oldugunu bilmiyorum zamanla kullandıkça görecez

YuRTcU

YuRTcU

Üye
bende 5610 nu götürmüştüm herhalde güncellemişler youtube diye bişe geldi ama sesde bi fark yok gibi

gogoz0454

Üye
gardas hanqı sıte bu

~3m[R]e`

~3m[R]e`

Üye
İçinemi Kaçtı :s Nası Becerdin Ya :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt