Mc-dMr Üye şimdi ben bu programı yükledim pc ye winrardabn çıkarıp telefona attım telefonum 5300 bu arada attım biraz yükledim daha sonra connecting... die deyip durdu ve hala bitmiyor ne yapmam lazım??? acil
şimdi ben bu programı yükledim pc ye winrardabn çıkarıp telefona attım telefonum 5300 bu arada attım biraz yükledim daha sonra connecting... die deyip durdu ve hala bitmiyor ne yapmam lazım??? acil
daredevil_16 Üye valla ben ebuddy die program indirdim gayet güzel çalışıyoo ama müşteri hizmetlerinden gprs ayarlarınızı açtırmayı unutmassanız
valla ben ebuddy die program indirdim gayet güzel çalışıyoo ama müşteri hizmetlerinden gprs ayarlarınızı açtırmayı unutmassanız
killahakan_5 Üye beyler ya onun ayarı war telefonlarınızdan indirmeniz gerekio mesela telefonunuzun tarayıcısına Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız yazıp girin orda download to your mobile phone dio ordan indiricektir zaten ama çalışması için ayar yapmanız gerekio ki oda bayagı karışık
beyler ya onun ayarı war telefonlarınızdan indirmeniz gerekio mesela telefonunuzun tarayıcısına Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız yazıp girin orda download to your mobile phone dio ordan indiricektir zaten ama çalışması için ayar yapmanız gerekio ki oda bayagı karışık
nokianokianokia Üye beyler Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız gireceksınız..msn gırıp sıfre gıreceksınız.....bunun ıcın gprs gerek...gprs dıınce korkmayın..cunku ucretsız...bnde kullanıorm..denenmıstır
beyler Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız gireceksınız..msn gırıp sıfre gıreceksınız.....bunun ıcın gprs gerek...gprs dıınce korkmayın..cunku ucretsız...bnde kullanıorm..denenmıstır
tolgaarman Üye ya arkdaşlar vall aebudy bende de var ama bi işe yaramıo işallah senin verdin yarar --------------- Ekleme --------------- ya arkadaş saol giri o ama kaç saat sonragirio --------------- Ekleme --------------- ya arkadaş saol giri o ama kaç saat sonragirio valla ben sıkıntıdan patlıom --------------- Ekleme --------------- arkiler ben size daha kolayını buldum telefondan arma çubuna ebuddy yazın msn adresinizi girin ve msn ye balanın
ya arkdaşlar vall aebudy bende de var ama bi işe yaramıo işallah senin verdin yarar --------------- Ekleme --------------- ya arkadaş saol giri o ama kaç saat sonragirio --------------- Ekleme --------------- ya arkadaş saol giri o ama kaç saat sonragirio valla ben sıkıntıdan patlıom --------------- Ekleme --------------- arkiler ben size daha kolayını buldum telefondan arma çubuna ebuddy yazın msn adresinizi girin ve msn ye balanın