Nokia 5300 da müzik çalar sorunu!?

Sponsorlu Bağlantılar

deranor

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5300 da müzik çalar sorunu!?
herkese selamlar;

nokia 5300 sahibiyim fakat aldığıma pişmanım. müzik çalarına giremiyorum. 2gb microSD kart aldım fakat, ne zaman müzik çalara girmeye çalışsam devamlı "kütüphane güncelleniyor"diyor. defalarca güncelleniyor,güncelleniyor fakat hiçbişey olmuyor. nokia pcSUIT yükledim,güncelleştirmesini yaptım telefonun. (7.0 şuan sürümü)
fakat beni deli ederek çalışmamakta!!!

yardım edecek her arkadaşa şimdiden teşekkür ediyorum.

saygılar...

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar yardım edicek kimse yok mu ya?

sado_152_

sado_152_

Üye
aynen benimkide şuan dediğin gibi yapmaya başladı ben de naapcamı bilmiyom ama sen genede biraz dosya sil telefonu aç kapa hafıza kartını çıkart tekrar tak belki olur olmassa hafıza kartını biçimlendir

üstad demin denedim hafıza kartını biçimlendirdim bide telefonu fabrika ayarlarına aldım oldu eğer hala devam ediyorsa bole yap

üstad demin denedim hafıza kartına biçimlendir bide tlfonu fabrika ayarlarına al oluyo oke

(karamsar)

(karamsar)

Üye
bak şimdi anlatim size ben kameraya gir =seçenekler=Ayarlar=gör.vevid.sakl.yeri hafıza kartı yap müzik çalar hafıza kartındaki müzikleri alıyo ana ayarlama yeri kameradan oluyor şimdiden bişi değel :D

aykut_blk_92

Üye
zaten hafıza kartında. ama yinede bişey olmuyo lütfen yardım

damrakutun

Üye
yaa kardeşim benm telefonumda aynı seninki gibi yokmu bunun çözümü arkadaşlar??

damrakutun

Üye
yha arkadaşlar yokmu bilen benmde öle labet tlfn satcam o yuzden

sempatic641

sempatic641

Üye
birde hafıza kartsiz dene ben 5300 kullaniyorum süper bende mp3ler fazla bende olmuyor öyle ama sen dene

keremcim98

keremcim98

Üye
AYNEN MÜZİKÇALAR YÜZÜNDEN BENİM TELEFON KISA DEVRE YAPTI SAKIN KÜTÜPHANE GÜNCELLENİYOR YAZISINI SÜREKLİ AÇMAYIN BENİM TELEFON GİTTİ.BENDE İPHONE 3G ALDIM :ehe

cezaraffi

Üye
müzik çaları çalıştırmak için hafıza kartının içine (Müzik dosyaları) adlı dosya yapın müzikleri onun içine atın sonra kütüphaneyi güncelleyin bu kadar bende oldu:ehe

damrakutun

Üye
üstaddd gene olmuyor satacam döküntüyüüüü kaça veriyim tertemiz tlfn

qaramsar

Üye
90 wer kbn çünkü o kdr gidiolar

haytaefendi

haytaefendi

Üye
bnde 8 lik kart war yarısı mzk dolu nerdese hiç bi sorn cıkmadı bnm