Nokia 5252 Sonic Hack'i Webcam Kullan Ok ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Nokia 5252 Sonic Hack'i Webcam Kullan Ok ?
Selam arkadaşlar cezam bitince hemen arada kaynayan sorunu mu söylemek istiyorum. Bikere bulutut sorunumu çözemediniz çok üzüldüm. Biri demiş ayarlara gir diye arkadaş resmen dalga geçmiş kendisini kınıyorum çünkü benim telefonumda mesajlar ve rehber seçenekleri mevcut daha doğrusu şimdilik sadece onları görebiliyorum diğer seçenekler kilitli herhalde ilerde kullanınca açılcak. Şimdi ise gelişmiş telefonumu webcam olarak kullanmak istiyorum telefonun kamerası var Mutlaka kamerası da webcam olabilite olasılığı yüksektir. Nasıl Yapcam ?

internette araştır bence.iphone mod içinde gelmiyor mu?

----------Eklendi @ 22:13:49 ---------- Yazıldı @ 22:08:49 ----------

bu arada şu çok güzel telefonun resmi varsa bi göstersene

Konu Sahibi
internette baktım yoktu. Daha önce başka bir sieeteye de açtım bu konuyu sitenin yöntecisi beni banlamıştı. iphonemod içinde gelmio herhalde çünkü çok baktım telefona... telefonu aldığım kişi de öyle bir özelliğin programla olcağını söylemişti ayrıca ps2 oyunlarını da programsız açabildiğini söylemişti ama yok açmıyor.

----------Eklendi @ 22:15:11 ---------- Yazıldı @ 22:14:46 ----------

resmini koymak isterim ama görgüsüzlük olur kardeşş....

ps 2 oyunlarımı ?

Konu Sahibi
evet kardeş ps2 demek pleysteyşın iki var ya hani cd ile çalışıodu siyah bi kasası vardı tvye bağlanıodu falan bizim buralara yeni geldi ps2 çok güzel kardeş tavsiye ederim. Aldığım kişi çalıştırıo dedi ama henüz beceremedim yarın geri götürcem telefonu bi göstertcem

bu arada yaş kaç?

----------Eklendi @ 22:18:56 ---------- Yazıldı @ 22:18:26 ----------

çok komiksin yaw

----------Eklendi @ 22:20:31 ---------- Yazıldı @ 22:18:56 ----------

he bide benden söylemesi imzan yüzünden tekrar ban yiyebilirsin.

Konu Sahibi
kardeş resimden de anlicağın gibi yaş 34. İmzamda tuhaf bişey göremedim kardeş. Her erkekte bulunması gereken işe yarayan bişey satıyorum. Seni sevdim eğer düşünürsen sana tüfeklerde %60 indirim yapabilirim. Belki bi belalın falan vardır lazım olur, tek atışta öldürüo kardeş bizde bozuk mal olmaz

hacı sen seri katillik te yapıyon mu?

Konu Sahibi
Yok kardeş ne seri katilliği sadece 3. karımdan sonra tövbe ettim kimseyi vurmamaya ama onun da geçerli sebebi vardı çünkü benden boşanmıyordu ama ben sıkılmıştım ondan öyle ayağına sıkiiim dedim ama kalp krizinden öldü, neyseki günahı bana kalmadı. artık sadece silah satıyorum.

yahu kardeşim yazacam ama gülmekten zor yazıyorum ,sen ciddi misin yoksa 2 haftadır kafa mı buluyon?

cehili

Üye
Fotoğrafa bakarsak yalan söylüyorsun yaşın hakkında en az 50 varsın.

Tepkiler: Silinen Üye 2149105

.BlueTR

Üye
yani yaş olarak 19 den yukarı deilsin 34 yaşında bu kadar genç olmam mümkün deil.
bide sanırım int. yaşın 2 falan.
biz bu arkadaştan uzak duralım yoksa bizide vurcak.seri katilliğe başlamış

Konu Sahibi
yahu kardeşim yazacam ama gülmekten zor yazıyorum ,sen ciddi misin yoksa 2 haftadır kafa mı buluyon?
Yok kardeş ne kafa bulması. Yahu hiçbir sorunumu da çözemediniz yaa hiçbi forumda çözemio kimse galiba herkes benim gibi fazla çakmıo bu işten.
biri demiş internet yaşın 2 diye bravo harbiden 2 yıldır internet kullanıorm bizim oralara 2009'un başında geldi internet.

cehili

Üye
Adam biliyor bu işi.

panpa sen bu resmi nerde çekildin?

----------Eklendi @ 09:21:27 ---------- Yazıldı @ 09:08:04 ----------

2. yumurta kabuğu vakası
yumurta kabugu asosyaldi bu aşırı sosyal sürekli yeni konu açıyor.

Tepkiler: Silinen Üye 166392
    Konu Sahibi
Kardeş ben bu resmi bizim ordaki Varyemez İnternet Kafede çekilmiştim. İnternetteki kızlar en çok bunu beğendiği için bu siteye de bu resmimi koydum ki kızları çekebilem diye ama daha fark edemediler.

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
bütün mesajları okudum gülmekten yıkıldım valla bu adam kim yahu?

Kardeş ben bu resmi bizim ordaki Varyemez İnternet Kafede çekilmiştim. İnternetteki kızlar en çok bunu beğendiği için bu siteye de bu resmimi koydum ki kızları çekebilem diye ama daha fark edemediler.
kardeş yavaş ya pat diye sölenir mi,gülmekten bilgisayarı kırıyordum

Koptum yav. Bu yaşıma geldim böle adam görmedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...