Nokia 5230'da İnternete Bedava Giremez Miyim?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SHINee

SHINee

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5230'da İnternete Bedava Giremez Miyim?
Arkadaşlar bu sitede yardım bulacağıma inandım.Lütfen yardım edin.Nokia 5230 aldım.wifi vardır diye düşündüm ama bazıları var diyor bazıları yok diyor :( Ne yapacağımı şaşırdım.Hattım avea.Hattımda kontör(tl) yüklü iken internette nereye istesem girebiliyorum ama kuruşlar gidiyor tabi.avea internet seçeneklerinden de yardım alıyorum ama yine de kidiyor azar azar.Şimdiden kuruşlar bitti bile. Bedava giremez miyim? Nolur bir yardım.İnternet çok önemli benim için... :ağlarım: :ağlarım:

omerynd

omerynd

Üye
bedava internet hayal gibi birşeY. Wifi varsa bir kafede falan girersin. Fakat hat üzerinden girmek istiyorsan internet paketi alman gerekli. Internet paketlerinde en avantajlı olanı vodafone cepnet. ben avea liydim vodafone a geçtim. Ayda 8 liraya 100 mb internet. 1 00 mb geçtikten sonra interneti kesmiyor ücret de istemiyor hızını düşürüyor sadece. Kullandığın kadar kullan yani

Emre-45

Emre-45

Üye
5230 da wi-fi yoktur kardesim.Bedavaya olamaz yani...Bi aralar bluetooth la girme falan diyorlardı ama olmuyor sanırım .. Yanı bedava işi hayal.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...