Nokia 5230 telefonumu bilgisayar görmüyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gangsta.

Gangsta.

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5230 telefonumu bilgisayar görmüyor.
İyi geceler arkadaşlar nokia 5230 telefonum var nokia suite ve pc suiteyi son sürümleriyle beraber yükledim sonrasında telefonu kabloyla beraber bilgisayara bağladım ve donanım güncelleştirme sihribazı çıktı otomatik olarak yükle dedim ama yükleyemedi ve ne nokia suitede ne de pc suitede telefonumu bağlayamadım. En sonunda aygıt yöneticisine girdim "Diğer Aygıtlar" Sekmesi altında "Nokia 5230" yazıyor fakat üzerinde sarı soru işareti var :vur yani bilgisayar telefonun sürücüsünü yükleyemedi ve görmüyor bunu nasıl çözebilirim bilen arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum iyi geceler..
(Bu arada ilk defa konu açıyorum bi hata işlediysem affola)
:aman2:

ecel54

ecel54

Üye
xp kullanıyorsun galiba. nokia suite den telefonu bağla tıkla ve telefonuna destek yazılımı yüklesin

Gangsta.

Gangsta.

Üye
    Konu Sahibi
xp kullanıyorsun galiba. nokia suite den telefonu bağla tıkla ve telefonuna destek yazılımı yüklesin

Evet xp kulkanıyorum fakat telefonu bağladğmda donanım hatası veriyor telefonu görüyor ama sürücü yüklenmedi hatası veriyor ne nokia suite ne de pc suite görmüyor aslında benim ön Usb girişleri yanmıştı arkaya taktım takıncada hızlı çalışan bir Usbyi yavaş çalışan bir girişe taktnz cihazınız yavaş çalışabilir gibi bi hata vermişti ondan kaynaklı olabilir mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt