Nokia 5230 Racing Thunder 2

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sheqi(L)az

Sheqi(L)az

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5230 Racing Thunder 2
Nokia 5230 Racing Thunder 2yi desteklermi acaba bi biLgisi oLan Varmı arkadaşLar ????? Yokmu GüzeL efekLi sensörLü Yarş Oyunu ya :(

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
raging thunder yükle 5800 da çalışıyor ama 2 değil o S^3

Sheqi(L)az

Sheqi(L)az

Üye
    Konu Sahibi
He tmm . Pki Racing Thunderden bşka yarş fLn gzL oyun ykmu ya sensörLü ?

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Asphalt 4 ama kasarak oynatır

rsm39

rsm39

Üye
forumda var mı racing thunder 2?

sawyer32

sawyer32

Üye
var ama racing thunder2 s^3 icin.. s60v5 icin degil...

rsm39

rsm39

Üye
bilgi için sagol

ultrayer6

ultrayer6

Üye
raging thunder 2 mi 5230 mu?
Ben gidiyorum...

SilentOne

SilentOne

Üye
daha çıkmadı ozmn sabırsızlıkla bekleyek

outofdark

outofdark

Üye
bende 5230 var ve kasmadan o oyunu oynuyorum

arslan_live

arslan_live

Üye

tıkla indir yükle bu kadarını diyorum arkadaş :)

nalcam22

nalcam22

Üye
bu 2 değil 1 zaten :halay1:

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
asphalt 4 var ama biraz kasar telefonunu iyi modlanmış ve orijinal fw kurarsan (Ram değeri yüksek) yinede sıkıntıları en aza indirerek oynayabilirsin

Del Rey

Del Rey

Üye
asphalt 4 var ama biraz kasar telefonunu iyi modlanmış ve orijinal fw kurarsan (Ram değeri yüksek) yinede sıkıntıları en aza indirerek oynayabilirsin

Onun RAM ile alakası olmaz. Öncelike Asphalt 4 RAM'dan 35 MB falan götürür. Modlaması yazlnıca artı bir 70 MB boş ram olan bir FW ile FW'siz boş rami 61 MB olan C5-03 arasındaki performans daha yüksektir. İşlemci buradaki performansa etki edendir, RAM değildir. Tabi ki RAM'in de çalışmasında etkisi var.

Burada asıl performansı etkileyen işlemcidir, RAM değil.

forumber

Üye
Onun RAM ile alakası olmaz. Öncelike Asphalt 4 RAM'dan 35 MB falan götürür. Modlaması yazlnıca artı bir 70 MB boş ram olan bir FW ile FW'siz boş rami 61 MB olan C5-03 arasındaki performans daha yüksektir. İşlemci buradaki performansa etki edendir, RAM değildir. Tabi ki RAM'in de çalışmasında etkisi var.

Burada asıl performansı etkileyen işlemcidir, RAM değil.
arkadaş çok ii açıklamış,ben 5230 la c5-03 multi asphalt 4 oynuyoduk c5-03 5230 a göre daha iyi oynatıyordu bende eve gidince baktım 5230 işlemci 434 öhz c5-03 600 mhz imiş :vur

'Patron

'Patron

Üye
arkadaş çok ii açıklamış,ben 5230 la c5-03 multi asphalt 4 oynuyoduk c5-03 5230 a göre daha iyi oynatıyordu bende eve gidince baktım 5230 işlemci 434 öhz c5-03 600 mhz imiş :vur
Bilmiyormuydun :)

forumber

Üye
benimkinin 434 mhz olduğunu biliyordum fakat c5-03 ün 600 mhz olduğunu bilmiyordum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt