Nokia 5230 Navigasyon Nasıl Yapılır ? (yardım)

Sponsorlu Bağlantılar

trane1

trane1

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5230 Navigasyon Nasıl Yapılır ? (yardım)
Merhaba herkese bir yakınım Nokia 5230 almış ve navigasyon u ücretsiz olarak kullanmak istiyor fakat ovi haritaya bağlandığında kontör yiyormuş ücretsiz nasıl bağlanabilir ?
Yakınımın ne yapması gerekir ?

Bende 5800 var Garmin adlı programla bağlanıyorum ve ücretsiz .

Yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Lacrymosa

Üye
Düzenlendi.

destroy116

destroy116

Üye
Ayarlardan şebeke tabanlı işaretini kaldırması gerekiyor uydudan daha çabuk yerini buluyor kotör yerse diğerkinde 3-4 belki 5 dk bulur bulması-5800
5230 tam olarak bilmiyorum

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
5230 da dahili gps var..uygulamalarda yer var oraya girsin..konumlama yöntemlerinden sadece tümleşik gps yi seçsin..

262626123

262626123

Üye
nadir tşkkr edrm valla çok ise yaradı

hotkingg

hotkingg

Üye
Arkadaşlar bir nokia 5230 aldım fakat heralde bozuk, çünkü yapmadığım yüklemediğim kalmadı gene de konum bul deyince...GPS Bekleniyor.. yazısı kalkmadı Yazılım güncellemesi yaptım internetden nokia map loader ile sokak isimlerini bile attım ama gene de yanlız tümleşik GPS deyince bir konum bulamıyor konumumu bile gösteremiyor.tüm üsküdarı dolaştım açık alanlarda gezdim nafile :)) . Bıktım atacam en sonunda balkondan aşağı yada garantiye sokacam işyerindeki arkadaşların çoğunda GPS li telefon var ama onlar internet üzerinden daha doğrusu desteği ile kullandıkları için kabarık faturalardan kurtulamıyorlar ama ben bedava olsun diye sadece tümleşik seçeneğini yaptım ama yemedi bu nasıl iş anlamadım anlayan varsa cevap butonuna bir kuvvet uygulasın lütfn.

maytel

maytel

Üye
hotkingg ilk önce normal şebeke yardımıyla bağlan sonra her şeyi iptal et sadece tümleşik gps aktif olsun.Sonra her bağlantıda girer.Ama bir iki kontürüne kıyman lazım ilk başta:ehe

ozkanyildiz24

ozkanyildiz24

Üye
arkadaşlar yazılanların hepsini yaptığım halde olmuyor öncelikle çoğu zaman uydu bulamıyor bulunduğu zamanda uydu çekimi olsa bile bağlanamıyor nasıl olacak bu iş ayrıntılı bir şekilde
bizim anlayacağımız seviyede anlatan olursa sevinirim
şimdiden teşekkürler

EroL

EroL

Emekli Yönetici
arkadaşlar yazılanların hepsini yaptığım halde olmuyor öncelikle çoğu zaman uydu bulamıyor bulunduğu zamanda uydu çekimi olsa bile bağlanamıyor nasıl olacak bu iş ayrıntılı bir şekilde
bizim anlayacağımız seviyede anlatan olursa sevinirim
şimdiden teşekkürler
Evin içindeysen uydudan yerini belirlemek zorlaşıyor. Hava bulutlu olduğu zamanlarda, dışarda olsan bile uyduya bağlanmıyor telefon bazen.

Bunların dışında seçenekler>araçlar>çevrimiçi ol seçeneğine tıkla. Bunu yaptığın zaman bulunduğun alandaki harita cep telefonuna otomatik inecek. Buda biraz paraya mal olacak.

Haritaları bilgisayardan indirip cep telefonuna atarakta bu işlemi gerçekleştirdiklerini duydum. Ama bunun nasıl yapıldığını ben bilmiyorum.

AsCoRbAt

AsCoRbAt

Üye
bu seçenekler menüsü nerde

EroL

EroL

Emekli Yönetici
haritalar yazan uygulamayı açınca solda

tlhdmr

tlhdmr

Üye
olduğum yerden 1 km uzağımı gösteriyor, şu işe bir çözüm bulalım delireceğim :off:

simaros

simaros

Üye
ya bu gar mını nasıl çalıştıracam bi türlü yapamadım

262626123

262626123

Üye
ya arkadaşlar bnm bir arkım var 5230 ondada ücretliydi =( ama o internetten bir ovi maps indirmiş ücretsiz istediği her şeye bakabilio =( bn yapamıorum öle bir program bulursanız bana yardımm edebilirmisiniz? :ağlarım:

Üst Alt