Nokia N8 [Navigasyon] yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
co123

co123

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8 [Navigasyon] yardım
arkadaşlar ben n8 kullanıcısıyım nokialara özel ücretsiz navigasyon var ovi de ama mesela ben başka bir navigasyon programı indirsem symbian 3 için o programın navigasyonunu haritasını falan ücretsiz kullanabilirmiyim ? ve birisi zahmet olmazsa kesin çalışcak şekilde ayrıntılı ücretsiz kullanma ayarlarını yazabilirmi teşekkürler

Uruloki

Uruloki

Üye
uygulamar bölümde haritalara bakarsan ndrive filan var orda detaylı anlatımda mevcut zaten

trii

trii

Üye
uygulama ayarlari > konumlama > konumlama yontemleri'ne gir ve sadece "tumlesik gps"i secili kalsin ve ovi haritalardan interneti cevrimdisi yap hicbir sekilde kontorun gitmez navigasyon kullanirken.

aksamci08

aksamci08

Üye
merhaba arkadaşlar nokıa n8 aldım bir sorum olacak size bilen biri yardımcı olursa sevinirim
n8 de navigasyonu her açtığımda internete bağlanıyor internete bağlanmadan navigasyonu kullanamayacakmıyız normal navigasyonlarda buna gerek olmuyor bildiğim kadarıyla yani navigasyonda internete bağlanacaksa bu işin bşir espirisi kalmıyorki bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim saygılar

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
merhaba arkadaşlar nokıa n8 aldım bir sorum olacak size bilen biri yardımcı olursa sevinirim n8 de navigasyonu her açtığımda internete bağlanıyor internete bağlanmadan navigasyonu kullanamayacakmıyız normal navigasyonlarda buna gerek olmuyorbildiği kadarıyla yani navigasyonda internete bağlanacaksa bu işin bşir espirisi kalmıyorki bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim saygılar
arkadaşım konumlandırma ayarlarından sebeke işaretini ve wifi işaretini kaldır tamamdir.

aksamci08

aksamci08

Üye
arkadaşımcihazı daha yenialdım bi detaylı anlatırmısın nerden bulacam bunda konumlandırma ayarlarını tşk

aksamci08

aksamci08

Üye
arkadaşım konumlandırma ayarlarından sebeke işaretini ve wifi işaretini kaldır tamamdir.

merhaba sizin dediğiniz gibi bir konumlandırma ayarlarını bulamıyorum bu cihaz n8 detaylı tarif edermisiniz lütfen saygılar

benighted

benighted

Üye
ayarlar-uygulama ayarlari-konumlama buradan istedigin ayarlari yapabilirsin

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
merhaba sizin dediğiniz gibi bir konumlandırma ayarlarını bulamıyorum bu cihaz n8 detaylı tarif edermisiniz lütfen saygılar
bak simdi suanda telefona flash atiyorum acinca yazarim.ama zor degil ayarlara giriyorsun orada uygulama ayarlarina ordan konumlandima ayarina gir.bagalanti ordan kaldir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt