nokia 5230 marka telefonumvar film yada her hangi bi video atıyorum izleyemiyorum yardım plz

Sponsorlu Bağlantılar

siyahcan

Üye
    Konu Sahibi
nokia 5230 marka telefonumvar film yada her hangi bi video atıyorum izleyemiyorum yardım plz
şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim saygılar

OğuzcanAbi

Üye
pc suite pcye kur aymak istediğin filmi o yolla at

emrkrl

Üye
o telefonın aaa....... yaa güncelleme arıyorum bilen site içi link versn plzzzzzzzzz

KAMALIST

KAMALIST

Üye
git bir telciye kvk oldugu için bedava atıyor ben tel ı yenı aldım 20 gun once hmen almadan her şeyini yaptırdım video izlemek içinde video formatı ya 3gp yada mp4 olmalı

ihsantolun

ihsantolun

Üye
Dostum eğer symbian lı ıse programla izl yoksa formatını 3gp ye yada mp4 cevir kesin czm

hakkan111

Üye
normal bilgisayardan internet gir ve google dan internet video converter indir yaz proğramı indir ve kur. sonra indirdiğin videoyu proğram içersiniden seç ve mp 4 formatında dönüştür dönüştürme tamamlanınca videoyu bilgisayardan telefona at

ftrk

Üye
benim 5230 mp4 acmıyor.blutothtan gönderilenleri açıyor ama pcden atıklarımı göndermyr :S

bahadir.ylmz

Üye
3gp yap o zaman açar video converteri filan boşver sen format factory kullan format çevirme programı ordan gör işini :ehe

SilentOne

SilentOne

Üye
dostum format facvtory die program var onunla filmleri çevir ole at

alialımlı

Üye
arkadaşlar isallah isime yarar :sarıl:

halim19

Üye
YAhu kardeşlerim mp4 de ki kalite yi 3 gp tutar mı ben film lerimi 3 gp izliyorum fakat mp 4 de hd yani 720 p izlemeye çalışıyorum.Yani diyeceğim mp4 desteklemiyor nokia 5230 yada sorun benim telefonda.Bilenler yorum yapsın.(Lütfen adam gibi yorumlar yapın.)

punemr123

punemr123

Üye
kardes manyakmisini format factorye atcan filmi nettwn indirdiysen buyuk ihtimalle flvdir mp4( real playerin destekledigi) flvden daha kalitelidir.yapacaginiz filmi ff e atip tumunu mobile aygit dan mp4 360x480 demeniz cam gibi ses kaliteside cok ii ve boyutu flvden daha yuksek oluyo 1saat50dklik film 625 mb oluo 30 dkda bir yarim saniye donuo devam edio(ram doldugu icin)

yassakmavi

Üye
kardeşim pc olduktan sonra onda çevirip tele atmaya ne gerek var pcde izleriz zaten pc yok bu yüzden telefondan izleyebilmek için program varmı bilen varsa versin pc olsa o kadarını biliyoruz bir dünya çeviriçi program var nette... Telefon için varmı bilenlere soruyoruz bilmeyenlere degil

devil1903

devil1903

Üye
Telefon için çeviren program mevcut değil, olsa bile telefonun işlemcisi ve ram'in ömrü filmi convert etmek için yetmez. Çift çekirdekli pclerde bile bir filmi convert etmek için kaç dk bekliyoruz. Sen düşün bu işlemi elindeki cılız işlemcili telefonla nasıl yapılır.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap

vardabıranda

Üye
dosttum format faktör bilgisayarına kur çok kolay bir program 3gp çevir vidyolari at teline izlemeye başla kolay gelsin

Üst Alt