Nokia 5230 Güncelleme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ercnshn'

ercnshn'

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5230 Güncelleme
Nokia 5230umu güncllemek istiyorum fakat pc usbyi görmüyor. Usb kablosu orjinal pc suiteyi 3-4 ere sildim tekrar kurdum olmadı. Satın aldığım yerdeki pc tanımıştı halbuki. Şimdi usbyi takıyorum telefonda seçenekler geliyor pc suite seçiyorum yine olmuyor. Bu güncellemeleri yapmanın başka yolu varmı telden yapamam çok pahalıya geliyo wifi olmayınca :(. Bu arada benim v10 bunu yükseltince ben symbian anna yada blleye mi geçeceğim? Ve ayrıca telefonumun sertifika hatasını vermesini nasıl engellerim.

----------Eklendi @ 22:49:11 ---------- Yazıldı @ 21:49:10 ----------

Lütfn yardım edin acil :(

anılbaran

anılbaran

Üye
ne deyon olm ne annası ne bellesi :D 5230 v50 mı ne ole bişeye gecersin anna belle symbian 3 yokkkkk sadece symbian s60v5 9.4 ten baskası yuklenemz ayrıca telefondan guncelleniyomu bı bak egrr oyle bi imkan varsa *#0000# yap guncellemeyi kontrol et diye bi secenek vamı

ercnshn'

ercnshn'

Üye
    Konu Sahibi
ne deyon olm ne annası ne bellesi :D 5230 v50 mı ne ole bişeye gecersin anna belle symbian 3 yokkkkk sadece symbian s60v5 9.4 ten baskası yuklenemz ayrıca telefondan guncelleniyomu bı bak egrr oyle bi imkan varsa *#0000# yap guncellemeyi kontrol et diye bi secenek vamı
Bu konularda bilgim yok ve ayrıca güncelleme yapmam gerek pc usb kabloyu görmedi. Başka yolu yokmu

ercnshn'

ercnshn'

Üye
    Konu Sahibi
Neyse sorun çözüldü aslında çözülmedi Turkcell sağolsun günlük net paketi alıp günclletim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt