nokia 5230 gps hakkında bir soru

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

terden

Üye
    Konu Sahibi
nokia 5230 gps hakkında bir soru
slm arkadaşlar dün yeni bir nokia 5230 aldım fakat telefonun üst sağ köşesinde gps işareti cıkıyor ve kapanıyor tabi açılıp kapandığında herseferinde kontörlerim gidiyor neden böyle oluyor . 2.olarak benim bildiğim gps'li telefonlarda gsp kulanımı ücretsizdir ? 3.benim bilmediğim birşeymi var yardımcı olursanız seninirim.

ismetoz

Üye
slm arkadaşlar dün yeni bir nokia 5230 aldım fakat telefonun üst sağ köşesinde gps işareti cıkıyor ve kapanıyor tabi açılıp kapandığında herseferinde kontörlerim gidiyor neden böyle oluyor . 2.olarak benim bildiğim gps'li telefonlarda gsp kulanımı ücretsizdir ? 3.benim bilmediğim birşeymi var yardımcı olursanız seninirim.

konumlama yarlarını yap sadece tümleşik gps yap diğerlerinden işareti kaldı ruygulamalar-yer-konumlama-konumlama yöntemleri-altında 4 adet ayar var sadece tümleşik gps işaretli olsun diğerleri işaretsiz kontor gitmeden navigasyon yaparsın

--------------- Ekleme ---------------

konumlama ayarlarını yap sadece tümleşik gps yap diğerlerinden işareti kaldır uygulamalar-yer-konumlama-konumlama yöntemleri-altında 4 adet ayar var sadece tümleşik gps işaretli olsun diğerleri işaretsiz kontor gitmeden navigasyon yaparsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...