ercnshn' Üye Rambo_FT' Alıntı: "- Uzay çağındayız abi. - Biliyorum ancak ben taş devrinden çıkamadım." Neler kaçırdığını biliyorsundur artık Konuya ekliyorum ama sanki eklemesem daha iyi olacak Genişletmek için tıkla ... V40 yaptım ama hiç bi değişiklik yok
Rambo_FT' Alıntı: "- Uzay çağındayız abi. - Biliyorum ancak ben taş devrinden çıkamadım." Neler kaçırdığını biliyorsundur artık Konuya ekliyorum ama sanki eklemesem daha iyi olacak Genişletmek için tıkla ... V40 yaptım ama hiç bi değişiklik yok
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu Sahibi ercnshn'' Alıntı: V40 yaptım ama hiç bi değişiklik yok Genişletmek için tıkla ... V50 yap o zaman görürsün değişiklikleri. trecool' Alıntı: kardes benide guncelleyebilirsin legendary^6 2 ay falan oldu bunu kullaniyorum Genişletmek için tıkla ... Tamam.
ercnshn'' Alıntı: V40 yaptım ama hiç bi değişiklik yok Genişletmek için tıkla ... V50 yap o zaman görürsün değişiklikleri. trecool' Alıntı: kardes benide guncelleyebilirsin legendary^6 2 ay falan oldu bunu kullaniyorum Genişletmek için tıkla ... Tamam.
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu Sahibi furkans55' Alıntı: 5230 Black Red v50.6.002 [Legendary^6] Benide ekle .d Genişletmek için tıkla ... Eklendin.
furkans55' Alıntı: 5230 Black Red v50.6.002 [Legendary^6] Benide ekle .d Genişletmek için tıkla ... Eklendin.
cemkaya Üye benide yaz. 5230 black en son bugun serdarın v50 sini yukledm. sadece wireless yok zaten aveadan 1gb internet paketim war.
benide yaz. 5230 black en son bugun serdarın v50 sini yukledm. sadece wireless yok zaten aveadan 1gb internet paketim war.
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu Sahibi cemkaya' Alıntı: benide yaz. 5230 black en son bugun serdarın v50 sini yukledm. sadece wireless yok zaten aveadan 1gb internet paketim war. Genişletmek için tıkla ... Eklendin.
cemkaya' Alıntı: benide yaz. 5230 black en son bugun serdarın v50 sini yukledm. sadece wireless yok zaten aveadan 1gb internet paketim war. Genişletmek için tıkla ... Eklendin.
cemkaya Üye S30' Alıntı: RM-588_51.0.002 cfw hic yok forumda !!! Genişletmek için tıkla ... burda war. http://www.maxicep.com/s60v5-orjina...embe-kirmizi-gumus-dosyalari-yeni-569800.html
S30' Alıntı: RM-588_51.0.002 cfw hic yok forumda !!! Genişletmek için tıkla ... burda war. http://www.maxicep.com/s60v5-orjina...embe-kirmizi-gumus-dosyalari-yeni-569800.html
cemkaya Üye Rambo_FT' Alıntı: Bu orjinal FW Genişletmek için tıkla ... su an bizim kullandığımız c6v5 mi oluo işletim sistemi.
Rambo_FT' Alıntı: Bu orjinal FW Genişletmek için tıkla ... su an bizim kullandığımız c6v5 mi oluo işletim sistemi.
traBolic Üye [SIZE=-1]Benide ekle.. 5230 [/SIZE]Siyah - Gri[SIZE=-1] Kendi Edit FW'm[/SIZE][SIZE=-1], Vodafone[/SIZE]
[SIZE=-1]Benide ekle.. 5230 [/SIZE]Siyah - Gri[SIZE=-1] Kendi Edit FW'm[/SIZE][SIZE=-1], Vodafone[/SIZE]
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu Sahibi traBolic' Alıntı: [SIZE=-1]Benide ekle.. 5230 [/SIZE]Siyah - Gri[SIZE=-1] Kendi Edit FW'm[/SIZE][SIZE=-1], Vodafone[/SIZE] Genişletmek için tıkla ... Listeye eklendin. Versiyon kaçtı?
traBolic' Alıntı: [SIZE=-1]Benide ekle.. 5230 [/SIZE]Siyah - Gri[SIZE=-1] Kendi Edit FW'm[/SIZE][SIZE=-1], Vodafone[/SIZE] Genişletmek için tıkla ... Listeye eklendin. Versiyon kaçtı?
traBolic Üye [SIZE=-1]Yeni güncelledim versiyonumu 51.6.002.. Omega'yıda bu sürümde bekliyorum, bu arada çıkarsa kurucam.İçeriklerini gayet güzel yapıyosunuz.[/SIZE]
[SIZE=-1]Yeni güncelledim versiyonumu 51.6.002.. Omega'yıda bu sürümde bekliyorum, bu arada çıkarsa kurucam.İçeriklerini gayet güzel yapıyosunuz.[/SIZE]
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu Sahibi balalım' Alıntı: gri mavi v 51.0.002 Genişletmek için tıkla ... Listeye Orjinal FW kullanıyormuş gibi eklendin.
balalım' Alıntı: gri mavi v 51.0.002 Genişletmek için tıkla ... Listeye Orjinal FW kullanıyormuş gibi eklendin.