NOKİA 5230 ACİL YARDIM Yardım plsss :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
WeeDSmoke

WeeDSmoke

Üye
    Konu Sahibi
NOKİA 5230 ACİL YARDIM Yardım plsss :(
Arkdaşlar büyük umutla nokia 5230 aldım tuş kilidini açıyorum facebook işareti var tıklıyorum güvenlik uyarsı veriyor bu oturmu için izin ver diyorum sonra şebekeye bağlanmaya izin versinmi diyor evet diyorum ve sonra bağlantı seç diyor 2 bağlantı var biri internet diğeri wap servisleri internete tıklıyorum loading ggeliyor böyle yarım saate açmıyor yardım edin nolurrr bazende ağ geçidi izin vermiyor diyor nnolur yardım edin

celibar

celibar

Üye
diğeri(wap) ile bağlanmaya çalıştınmı?

WeeDSmoke

WeeDSmoke

Üye
    Konu Sahibi
Menuden web girdim ordan 0.facebook yazarak girdim wasp servislerini seçtim sonra mause felan çıktı sonrada açılmıyor bide bnm evde YARIM YAMALAK ÇEKİYOR NOLUR YARDIM EDİNN

ozanazy

ozanazy

Üye
internet yazan kısıma da wap yazan kısıma da kendi operatörünün ayarlarını yüklemezsen ya da elle manuel girmezsen tabi ki beklersin. Sonuç elde edebilmen için 0.facebook.com adresinden ücretsiz de girebilmek için turkcell vodafone ya da avea'dan internet sitesinden ya da müşteri hizmetlerinden telefonuna ayarları istemen lazım. Daha sonra wap'ı seçtiğinde ya da internet seçeneğinden bağlantı kurabilirsin.

WeeDSmoke

WeeDSmoke

Üye
    Konu Sahibi
senin dediğin gibi yaptımoparetor ayarlarını yaptım hemde bu siteden admın yayınlamıç yaptım turkcelın sitesine girdim telefon markası felan istediler verdim

sonra bunları yap dediler:: ayne şöyle::

TURKCELL WAP GPRS AYARLARI
Menü
Ayarlar
Bağlantı
Hedefler
Erişim Noktası
Seç
Hayır:Kullanilebilir Erişim Noktaları otomatik Kontol Edilsin mi?
Packet Veri
Paket Verisi Erişim Noktası İsmi:wap
WAP Servisleri
WAP Servisleri
wap
Düzenle
Bağlantı İsmi:Turkcell WAP
Veri Taşıyıcı:Paket Araması
Erişim Noktası İsmi:wap
Kullanıcı İsmi:gprs
Şifre Sorma:Hayır
Şifre:gprs
Doğrulama:Güvenli
Ana Sayfa:
Erişim Noktasını Kullan:Onaydan Sonra
Seçenek
Gelişmiş Ayarlar
Ağ Türü:IPv4
Telefon IP Adresi:Otomatik
DNS Adresleri:Otomatik
Yakın Kopya Sunucu Adr:212.252.234.168
Yakın Kopya Port No:8080
Turkcell WAP
Seçenek
Organize Et
Önceliği Değiştir
Öncelik 1
..hepsini yaptım oldu sonra ne yapcam sen bana söylermsinin ozanazy

--------------- Ekleme ---------------

müşteri hizmetlerini aradım bana msj yolldılar tüm ayarlarını yapılnadırmak için seçenekten kaydet seçin ... bnde seçenekten kaydet dedim kaydetti bana sonra ne yapacağımı söyleyin bn ayarlardan bağlantılardan hedeflere griyom internette 1 erişim noktası m wap servisleri turkcel wap gelmiş kategosrızı 3 tane wap var
1. turkcel wap 01
2.turkcel wap 02
3.turkcel wap

aynen boyle sonra ne yapcam 0.facebook girmek için bana onu s söylyin

ajan579

ajan579

Üye
ben de oluodu ilklerde sonradan olmamaya başladı şimdi olmuo

ozanazy

ozanazy

Üye
O ayarlardan sonra bağlanırken turkcell wap 02'yi falan seçip bağlanmayı denedin mi?

WeeDSmoke

WeeDSmoke

Üye
    Konu Sahibi
sorun çözüldü müşteri hizmetlerini aradım wap ayarlarını isteedimmmmm ve sonra internete girebliyorum wap 03 ile sorun çözüldü herleze
çok teeşşkür ederim özellikle ozanzy e içten tşkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt