Telefon Tavsiyesi Nokia 5228 mi, Nokia 5230 mu yoksa Nokia c5-03 mü?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Xx_HoGaN_xX

Xx_HoGaN_xX

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5228 mi, Nokia 5230 mu yoksa Nokia c5-03 mü?
Arkadaşlar inşallah yakın zamanda bu üç telefondan birini düşünüyorum.:yuru Telefonun özellikleri bir biri ile aynı sadece C5'in 5 mp kamerası,3g ve wifi si var en pahallısıda C5-03 zaten. Ancak benim zaten dijital fotoğraf makinem var hd kayıt yapan:ehe. En ucuzu 5228 290 tl civarı, c5-03 ise 375 tl civarı. Şimdi 5 mp için de 100 tl ye yakın gibi bir rakam vermek istemiyorum. Şimdi 3g ve kablosuz bağlantısı var diyeceksiniz, İyide ben ne 3g kullanırım nede kablosuz bağlantı. Zaten milletide anlamıyorum illada wifi isterler telefonda sanki sokaklarda ücretsiz wifi varda...:hmmm Benim zaten internet paketim var aylık o yüzden ne 3g ne de wifi umrumda değil. C5-03 bana daha uzak gibi duruyor. 5228 ve 5230 kullanan arkadaşların bilhassa önerilerini bekliyorum. :ehe

Kingmortall

Kingmortall

Üye
ozaman lg optimus me p350 alacaksın kardeşim 375 lira ama android 2.2 yüklü bulunmaz bi telefon bence ayrıca c5 deki kamera bişeye yaramaz lens yok autofocus yok + 5230 ile 5228 aynı zaten bi farkları yok bence bunlara verecegin parayı yazık edersin kardeşim lg optimus me senin saydıklarının hepsinden üstün en başta android 2.2 yüklü illaki üçünden biri diyosan yazık edersin ama c5 03 derim

Xx_HoGaN_xX

Xx_HoGaN_xX

Üye
    Konu Sahibi
Yaff herkez bu telefonu tavsiye edip duruyor son zamanlarda bu telefon moda oldu ucuz diye. Bir androidli telefon bu kadar ucuz olamaz mutlaka bir yerden kırpmışlardır gibime geliyor. Ayrıca pahalı bişey almak istemiyorum şimdi lg yi alsam askerden gelinceye kadar ne modeller çıkar satsam da çok kırarlar o yüzden bu üç model arasında seçim yapmam lazım. Daha sonra alırsam zaten samsung gio inşallah:ehe

Kingmortall

Kingmortall

Üye
Yaff herkez bu telefonu tavsiye edip duruyor son zamanlarda bu telefon moda oldu ucuz diye. Bir androidli telefon bu kadar ucuz olamaz mutlaka bir yerden kırpmışlardır gibime geliyor. Ayrıca pahalı bişey almak istemiyorum şimdi lg yi alsam askerden gelinceye kadar ne modeller çıkar satsam da çok kırarlar o yüzden bu üç model arasında seçim yapmam lazım. Daha sonra alırsam zaten samsung gio inşallah:ehe

sen bilirsin benimki sadece öneriydi ozaman c5 al :oke:

Xx_HoGaN_xX

Xx_HoGaN_xX

Üye
    Konu Sahibi
5228 de hareket sensörü var mı yani mesaj yazarken yataya çevirdiğimizde qwerty klavye çıkıyor mu?

Xx_HoGaN_xX

Xx_HoGaN_xX

Üye
    Konu Sahibi
Tamam o zaman tercihim o olur, çok saçma 5230 ile aralarında ne fark var o zaman. 5230 müzik konusunda daha başarılı galiba.

Purgatory-

Purgatory-

Üye
sadece GPS farkı var 5228 de GPS alıcısı yok:oke:

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Bir de 5230'da 3g bağlantı var ama 5228'de yok. İdaretenlik alacaksan 5228 tercih et tabi ki.

Xx_HoGaN_xX

Xx_HoGaN_xX

Üye
    Konu Sahibi
5230 da 3g bağlantı hızı olduğunu okumuştum zaten. Benim merak ettiğim 5228 de video çözünürlülüğü nasıl yani ben star da orjinal bits'de film izliyorum ve herhangi bir donma veya karelenme olmuyor acaba 5228 veya 5230 da bu tarz şeyler olar mı çünkü telefonumda film ilzmeyi çok seviyorum:ehe

5228 e veya 5230 a oyun yüklenebiliyor mu, tema yüklenebiliyor mu?
Şarj süresi kaç gün ortalama?
Ekran her açıdan net gözüküyor mu?:yuru
Gün ışığında ekran okunuyor mu?:good:
Dokunmatiği nasıl?. Star'a göre daha mı zayıf yoksa daha mı iyi dokunmatiği?
İnternet sitelerini açmada kasıntı yapıyor mu?:ehe

Kullananlar kısa özetlesin lütfen:angry:

futbol123

futbol123

Üye
en iyisi C5-03 tür 600mhz işlemci var diğerlerinde 369mhz dır ve yavastır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt