Nokia 5220 XpressMusic

GuNSTuR

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5220 XpressMusic
Seri40 kullanıcı arayüzünde çalışan Nokia 5220 alışılmış telefon tasarımının dışına çıkıyor. Asimetrik bar tipindeki telefon slim yapıda, 10.5mm kalınlığı var.
www.teknomag.com
XpressMusic adlandırmasından anlaşılacağı üzere Nokia'nın müzik telefonlarından olan 5220'de atanmış müzik tuşları, ritme göre yanıp sönen aydınlatma efektleri, RDS'li FM Radyo, stereo Bluetooth (A2DP), 3.5mm standart kulaklık çıkışı bulunuyor. Yanınızdaki portatif medya çalar olmaya aday telefonun kutu içeriğinden 512MB microSD kart çıkacakken 2GB'a kadar harici kart kullanılabiliyor. Nokia'nın açıklamasına göre tek sarjla 24 saat kesintisiz müzik dinlenebiliyor.

Multimedya özelliklerini 2 megapiksel kamera ile tamamlayan Nokia 5220'da 2" QVGA 262k renkli TFT ekran ve microUSB portu bulunuyor. Telefonun arkaplanı gün içinde sürekli değişen organik duvar resmi özelliği gösteriyor. Web tarayıcı olarak , (e-mail, haber, arama gibi mobil internet servisleri) ile Macromedia Adobe Flash desteği (YouTube videoları) 5220'nin yazılım yönünden destekçileri olacak.
www.teknomag.com

eQooo

Üye
tipi bana göre değil ama tercih meselesi...sağol paylaşım için...

togaman

Üye
kılıtlendı tel beyaz ekran da kaldı arkadaşlar acıl yardım
fazla hafıza dolulugundan kıtlendı sanırım acıl yardım kısayollu format atma şeklı varmı veya başka önerılerınız.

Arkadaşım Telefon belleğini boşaltman gerek yoksa çok kasar. Bende 1 senedir kullanıyorum çok menunum telefonumdan

togaman

Üye
Arkadaşım Telefon belleğini boşaltman gerek yoksa çok kasar. Bende 1 senedir kullanıyorum çok menunum telefonumdan
arakadaşım telı acıyorum ne menuye nede başka bı işlem yapabılıyorum yenı surumunu yuklemeye kalkıyorum yuknenırken tel kapanıyo sinir etti benı

kardesim bndede 5220 var super ama simdi yeni dokunmatik teller var ornek 5530 5800 gibi super telefonlar o fiyata onlari alin (tavsiyem) bn 369 liraya aldim 7 8 ay once arkadaslarimdaki nokia dokunmatikler daha spr

--------------- Ekleme ---------------

kardes cok spr deil abartcak gibi deil yaw

emmrecan

Üye
tipini daha iyi yapabilirlerdi

onlyfear

Üye
hafıza desteği kaç gb ki bunun? nokia tr'de 2 gb yazıyo, usa'de 4 yazıyo wikipedide 8 yazıyo :S kullanan arkadaşlarım önerirse almayı düşünüyorum da..

arkdaslar yardım plsss telfn kapandı kndı kendıne acıyorum nokıa yazısı qelıyor snra beyaz ekran kalıor buyuk ıhtımal sıstmle alakalı ıcndn parca yansa o nokıa yazısıda qelmez acıl yardım bklıorm yenı sıstem nasıl yuklerım

Arkadaslar Kesınlıkle Ve Kesınlıkle İse Yaramaz Bir Telefon Her Gun Nerdeyse Yazılım Hatası Verıyor Cok Hosuma Gıtmıstı Sırf Sevdıgım Icın Aldım 1 Tane Daha Ama Yok Telefon Mesajlarda Kıtlenıyor Acılmıyor Hafıza Kartı Takmadıgım Halde Beyaz Ekran Gelıyo Durup Dururken Kıtlenıyo Kendi Kendine Acılıp Kapanıyor Sozum O ki Hıc Yaklmasmayın ..