Nokia 5130 Yazılım Sorunu Acil Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

buroodriver

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5130 Yazılım Sorunu Acil Yardım
Arkadaşlar merhabalar nokia telefonumda daha önceden defalarca olan bir sorun yine karşılaştım . Bu sefer kendim halletmek zorundayım çünkü garantisi bitti. Telefona nasıl versiyon yükleyebilirim ? telefonun müzik çalara girince " yeterli hafıza yok "diyor . Ayrıca tema , uygulamalar v.s. herşey silinmiş durumda.Yardımlarınızı bekliyorum , iyi forumlar .

EDİT : SORUN ÇÖZÜLDÜ ;) Bu sorunu çözemeyip , bu konuyu okuyan varsa eğer konu veya ÖM yoluyla ulaşsın , her türlü yardımcı olmaya çalışırım :)

ZaZuM

ZaZuM

Üye
simdi phoneıx ve navıfırm dıye 2 tane program var navı ıle telefonuna uygun yazılımı ındırırsın phoneıx ıle de yuklersın daha ayrıntılı anlatım forumda var bakabılırsın
format atmayı denedın mı

buroodriver

Üye
    Konu Sahibi
phonix ile ikisinide halletmem mümkün mü acaba ?

---------- Eklendi @ 18:46:52 ---------- Yazıldı @ 18:21:18 ----------

bir sorunum var resimde siyah kare içindeki kısımla alakalı. oraya telefonun arkasında yazan code kısmını mı yazıyoruz yoksa bulunduğumuz noktayı mı . eğer code kısmını yazıyorsak o kode yi programda bulamadım. herhangi birini yapsak sorun olur mu ? hangisini yapmalıyım ?

cyber

cyber

Üye
*#0000# yap uygun olanı bul

buroodriver

Üye
    Konu Sahibi
evet yaptım onu ancak o kodu listede bulamadım .hangisi uygun bilemedim herhangi birini seçsem sorun olur mu ? rengi kırmızı telefonun , bende listeden herhangi bir kırmızıyı seçsem olur mu ?

O-Xan

O-Xan

Üye
Ne gerek var Phoenixe! PC Suite'yi indir, telefonu bilgisayara USB kablosu ile bağla. Suite'den 'Yazılım Güncelleme' seçeneğine gel ve talimatlara uyarak yükle.

buroodriver

Üye
    Konu Sahibi
Ne gerek var Phoenixe! PC Suite'yi indir, telefonu bilgisayara USB kablosu ile bağla. Suite'den 'Yazılım Güncelleme' seçeneğine gel ve talimatlara uyarak yükle.

böyle olmuyor malesef çünkü ben versiyon güncellemesi yapmıyorum . direkt içine versiyon atıyorum ayrıca bunu yaptığımda "ürün zaten güncel" uyarısı veriyordu.şimdi kaldırdım onu :)

---------- Eklendi @ 21:30:40 ---------- Yazıldı @ 19:59:33 ----------

sorunu hallettim arkadaşlar , phoenix ile hallettim.hepinize teşekkür ederim.Bu sorunu çözemeyip , bu konuyu okuyan varsa eğer konu veya ÖM yoluyla ulaşsın , her türlü yardımcı olmaya çalışırım :) iyi forumlar

ZaZuM

ZaZuM

Üye

pc süit olayı yurt dışından gelen telefonlar için sıkıntı koda göre yükledigi için pc süitden yaptıkdan sonra türkçe dil sorun oluyo
biz teşekkür ederiz yardımımız dokunduysa ne mutlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt