nokia 5130 yarrrrrrrrdddddddddddddddddddııııııııııııııııımmmm mmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serhad_683

serhad_683

Üye
    Konu Sahibi
nokia 5130 yarrrrrrrrdddddddddddddddddddııııııııııııııııımmmm mmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!lütfen
arkadaşlar benim nokia 5130c-2 xm telim var..geçen gün mesaj atarken beyaz ekran geldi ve kapandı.sonra teli açtığımda nokia yazısı geliyor kapanıyor..dedim yazılım atayım ama tel usb ayarında yığın bellek seçmiştim tel çalışıyorken..bu yüzdende yazılım atamıyorum..nolur yardım edin..param da yok tamire yolliyim nolur yardımcı olun...simdiden yardımlarınız için teşekkür ederim...

a.mustafa

Üye
arkadaş önece sım kartını çıkar dene olmassa hafıza kartını çıkar dene :aman2: benimde tel 5130 bendede olmuştu böyle yaptım oldu :::::oke::pro:(h)

serhad_683

serhad_683

Üye
    Konu Sahibi
denedim olmadı ilk zaten onu denedim..yazılım atacaktım tel çalışırken yığın bellek diye seçtiğim iiçin atamıyom..telefon da açılmıyor..:vurnolur biraz yardım..

Burak

Üye
servise ver. hiç uğraşma kardeş.

serhad_683

serhad_683

Üye
    Konu Sahibi
valla maddiyat sorunum var şuan servise yollayamam..yinede sağol..yardım edecek başka kimse yokmu....

Burak

Üye
garantisi yok mu

darkplacess1

Üye
pc sutite diye nokia nın baglantı program ı var internette beleiş bulursun o nun indr baglantı kablosu ile bagla pc suite seç baglan bi dene___

trombonist

Üye
hafıza kartını ve sim kartını çıkar. telefon kapalı iken şarja bağla ve aç simkartsız açılsın mı derse evet de. sonra sim kartını ve hafıza kartını tak ve şarja bağlayarak aynılarını uygula:yuru

kewinmitnick

Üye
Öncelikler Herkeze Sln.Arkadaşım eğer li açtıgında beyaz ekran gelip kapanıorsa telefon kitlenmiştir.Contac Sevirce hatası. Çözüm 1. servise gönder. yokben 1 ay bekleyemem diorsan 25 liraya telefoncular yapıor.yani kendin çözemessin. iyi güncer. HER TÜRLÜ 5130 SORUNU Olan olursa [email protected] adrresim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt