nokia 5130 yardımmmmmmm!!!!!!!!!!!lütfeeeennnnnnn

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serhad_683

serhad_683

Üye
    Konu Sahibi
nokia 5130 yardımmmmmmm!!!!!!!!!!!lütfeeeennnnnnn
arkadaşlar bende nokia 5130 cep var güvenlik kodunu unuttum..bunun için program varmı...birkaç sitey girdim imei yazıosun kodu veriomuş denedim olmadı lütfen yardım edin kullanmadığım program kalmdı....telefon cular nasıl kırıyo bi bisem yapçamda yok lütfen yardım edin..şimdiden tşkkürler:allalla::megafon::megafon::megafon::megafon::hmmm:hmmm

degerli43

degerli43

Üye
phoenixle yazlılm yükle 12345 olur

celibar

celibar

Üye
arkadaşlar bende nokia 5130 cep var güvenlik kodunu unuttum..bunun için program varmı...birkaç sitey girdim imei yazıosun kodu veriomuş denedim olmadı lütfen yardım edin kullanmadığım program kalmdı....telefon cular nasıl kırıyo bi bisem yapçamda yok lütfen yardım edin..şimdiden tşkkürler:allalla::megafon::megafon::megafon::megafon::hmmm:hmmm

imei'ni o tür sitelere verme.zaten mantıken sitenin vermiş olduğu şifrenin doğru olma ihtimali kendi yazdığın herhangi bir numaranın doğru olma ihtimali kadardır.diyelim ki verdikleri şifre doğru çıktı.sen de hatırlayacağın numara ayarladın.tekrar unuttun şifreni söyleyebilecekmi?zaten nokia telefonların ilk (sıfırlanmış) kodu 12345'tir.bunu kullanıcı değiştiriyor.ve şifre, imei'ye göre ayarlanmadıgına göre o siteler şifreyi nerden biliyorlar(biliyoruz diyebiliyorlar)neyse fazla uzatmayım aşağıdaki yöntemi dene bi
www.maxicep.com/yararli-bilgiler-ve...irma-anlatimlari-by-reis-i-eagles-153867.html

serhad_683

serhad_683

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar çok tşkkür ederim...çok saolun :oke::heyo::bigstar::bigstar:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt